14 COMENTARII

  1. Mda pai mi-am pierdut microscopul….si nu pot sa fac aceasta operatie,nu pe bune acum,un utilizator normal poate cumva sa faca interventia aia,mai ales lipiturile alea minuscule,hai sa fim seriosi…..

  2. am sa incerc o faza pastrz acet video caut acel kit ma rog pe scurt imprumut idea si ma uc la unu cum e aia care se pricepe sa mi faca asta si are si aparatura necesara intrebarea e ca daca euu ii ofer toate astea el numai sa faca oare cat vrea pe manopera 🙂 ?

  3. exista deja pe piata, nu la noi evident, niste kit-uri de luminare a loggo-ului. Din ce am tot vazut sunt mai multe modele, unele se lipesc doar cu banda adeziva insa normal ca nu rezista si e foarte greu, altele care fac sa fie luminat permanent:))
    Una peste alta este chiar interesant kit-ul asta si mie unu mi-a placut dintotdeauna sa am un iphone al carui loggo sa se lumineze cum se intampla la macbook-uri. 😀

  4. Georgian intreb si eu,dar de ce ti-ar placea sa iti lumineze logoul la iphone,care ar fi faza,te-ai uita mereu la logoul iphoneului tau,sau trebuie sa il vada alti cum lumineaza,si ca sa il vada cam in ce pozitie ar trebui tinut iphoneul,pentru ca daca il folosesti mana o sa acopere acel logo,singura modalitate sa se vada aprins ar trebui pus pe masa cu fata in jos ca sa se observe….
    Ti-ar placea asa cand esti la un bar sa stea iphoneul pe masa sa lumineze marul si sa se minuneze lumea,interesant……

  5. @Xtreme: Eu sunt tare curios cum tii tu un Iphone in mana cand vorbesti la el daca nu se vede logo-ul. Il ascunzi cumva sau il tii astfel incat sa nu te vada nimeni ca ai Iphone? Eu il tin cand vorbesc la el cu 3 degete: police, indice si middle finger, iar indicele il pozitionez muult sub logo, astfel in cat se vede mult peste 2/3 din spatele Iphone-ului. Eu cred ca tu il tii palmat sau ceva, probabil te invarti prin zone dubioase si ti-e teama sa te vada lumea cu Iphone in mana 😛
    E foarte tare traba asta cu logo-ul luminat. Ideea e ca da bine cand vorbesti la el ca practic el se aprinde odata cu aprinderea display-ului, deci cand Iphone-ul este inchis/blocata tastatura, logo-ul respectiv nu lumineaza.
    Si da, bateria se consuma mai repede, dar putin ma intereseaza atata vreme cat telefonul arata bine, am incarcator acasa, la munca si in masina..
    Merita transformarea.

  6. Sau Apple ar putea pune un senzor de lumina si pe spatele telefonului așa ca atunci când telefonul este in buzunar sau sta pe birou cu logo-ul in jos sa stea stins si ar mai fi faza cum a spus Dumi când e blocat sa stea logoul stins iar la deblocare sa se aprinda si eu îs de părere ca da bine logoul aprins si dacă Apple e Apple sa se poată pune sa se aprinda ce culoare vrem:)))

  7. Mie personal mi s-ar parea un artificiu interesant iluminarea loggo-ului. Cum spre exemplu la un mac care e logica pentru care se aprinde loggo-ul, tu concret cand lucrezi nu il vezi..
    Nu mi-as dori nici sa atrag atentia, nici sa fiu catalogat drept cocalar. Lucrul asta se intampla in romania, fiind o tara saraca si a extremelor sociale. Iar cei cu multi bani intr-adevar vor sa epateze averea cat mai mult, devenind penibili, cocalari cum ii mai denumim.
    Dar totusi logica unui anumit brand este de a se face vazut, admirat si eventual dorit. Altfel niciun producator nu si-ar mai pune emblema pe vreun produs. Ideea e sa fie facut cu bun gust, nici prea subtil, nici prea strident.

  8. Ar fi foarte tare asta dar sunt sigur ca vor exista o groaza de noobi care vor zice ca se consuma prea repede bateria sau mai stiu ce bazaconii…haters

  9. Da dar pentru aia care țin la baterie așa mult sa aibă opțiunea de a oprii luminarea logoului, pe timp de zii ar putea sa nu se aprinda ci doar seara, ar putea chiar sa se regleze si intensitatea luminii, cand ajunge bateria la 20% logoul sa nu mai stea aprins si asa mai departe sunt o multime de variante ca sa poti sa ii multumesti pe toti.Teoretic se poate pune practic nu vor cei de la Apple :))