iPad Light Mod iti permite sa iluminezi logo-ul tabletei iPad (Video)

[vimeo]http://vimeo.com/51293382[/vimeo]

  Avem mod-uri care ne permit sa instalam logo-uri iluminate pentru terminale iPhone, dar pentru tableta iPad nu aveam nimic pana recent cand a fost lansat accesoriul din clipul video de mai sus. iPad Light Mod se numeste accesoriul, daca urmariti clipul video de mai sus vedeti cum functioneaza el, si in mare totul seamana cu implementarea facuta de Apple pentru MacBook-uri. Mod-ul pare sa fie instalat folosind o carcasa originala pentru tableta iPad si el este iluminat doar in momentele in care tableta este deblocata si in utilizare.

  Problema acestui accesoriu sta in faptul ca el preia curent din cablul care alimenteaza LCD-ul, deci exista sansa sa aveti probleme cu ecranul daca instalati acest mod. Folosindu-l veti anula automat si garantia dispozitivului, insa veti avea o tableta iPad foarte cool. iPad Light Mod va fi disponibil in 25 de zile pe acest website.

4 COMENTARII

  1. in video se cam vede ca e doar o carcasa goala. lipsesc butoanele de volum si chiar se vede prin locasul acestora si cel al camerei.