iPad 4 va avea o camera FaceTime mai buna si un ecran usor modificat

  Dupa dock-ul conector al iPad 4, iata ca in cursul noptii trecute a aparut o noua imagine in care ni se sugereaza faptul ca iPad 4 ar urma sa aiba o camera FaceTime mai buna decat cea disponibila in iPad 3. Avand in vedere ca Apple a imbuntatit camera disponibila in iPhone 5, este destul de logica implementarea aceluiasi model de camera in iPad 4, ea oferind posibilitatea de a face apeluri HD fara prea mult efort. Cea de-a doua imagine prezinta presupusul ecran al iPad 4 care se pare ca va fi lipit de panoul frontal printr-un proces optic, aceasta procedura urmand sa reduca efectul glare si sa imbunatateasca partial calitatea imaginilor afisate.

  Cei de la BGR au obtinut aceste imagini, ei spun ca noua versiune a iPad 3 le-ar putea avea implementate, insa daca acest lucru este adevarat, atunci ce mai ramane sa faca Apple pentru iPad 4? Sunt de parere ca aceste componente vor ajunge in iPad 4, ele reprezinta modificari substantiale fata de actuala versiune a tabletei iPad si nu cred ca Apple va dori sa le includa intr-un posibil update minor al iPad 3 din moment ce le poate prezenta ca diferente majore in momentul in care va lansa iPad 4.

  Nu uitati ca in aceasta seara incepand cu ora 19:30  va astept sa discutam despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple.