Un analist american testeaza un presupus prototip al iPad Mini, spune ca tableta incape usor in buzunare mari sau genti

  Brian White, omul care sustine ca a inventat denumirea iPad Mini pentru viitorul model al tabletei iPad, sustine ca a avut ocazia de a testa un prototip al presupusei tablete. Nu Apple i l-a pus la dispozitie, ci un producator de carcase pentru tableta iPad, acesta reproducand produsul in baza componentelor obtinute de la partenerii Apple, dar si a catorva schite. In afara informatiilor pe care le stiti deja, el spune ca tableta este mica, usoara, rafinata, si incape usor intr-un buzunar mare, o poseta ori geanta mica, clientii urmand a aprecia aceste calitati ale produsului.

During our recent China-Taiwan Tech Tour, we had the opportunity to play with a pilot version of the “iPad Mini” that easily fit into our sport coat pocket. Experiencing a new form factor of an iconic product such as the iPad is a sight to behold and we believe consumer demand will reflect this phenomenon. We expect the “iPad Mini” to be 7.85 inches in size, include two cameras, come with the option of Wi-Fi only or Wi-Fi and 4G/3G, include the new lightening connector, start at lower storage capacity (8GB) than the iPad, sport a more refined back casing, come in slightly different color variation (i.e., similar to iPhone 5) and offer some surprises. We expect the “iPad Mini” to begin at a price point of $250-$300.

  Din moment ce analistul s-a jucat doar cu un prototip al iPad Mini care a fost facut in baza unor informati care nu au venit direct de la Apple, trebuie sa ramanem circumspecti in legatura cu veridicitatea lor, insa in mare nu ar trebui sa vedem lucruri diferite diseara. Stim cu totii ca iPad Mini are un ecran de 7.85 inch, stim ca ea va fi mai mica, mai usoara si mai subtire decat iPad 3, stim ca va avea 2 camera si se va conecta la retele Wi-Fi/3G/4G, insa deocamdata nu stim sigur daca ea va fi disponibila si intr-o versiune de 8GB sau la ce pret va fi disponibila pe piata.

8 COMENTARII

  1. Suuper tare,o tableta ipad mini de 7.85” incape usor in buzunar,dar o ”paleta de tenis” cu android de 4.3” este imposibil de bagat,nu e tare?:)

  2. de ce o iei ca trolling?
    asta a fost primul lucru la care m-am gandit si eu cand am citit articolul: cum poti sa susti ca o tableta de 7″ incape lejer intr-un buzunar, dar in acelasi timp sa afirmi ca un telefon de 4,7″ nu?!

  3. @Interactiv: Inseamna ca faci si tu trolling. Eu vorbeam de buzunare mari, pentru cei fara ochelari.
    @andrei: Nu, e mare si prost, smartphone-ul nu e tableta si hibrizii sunt niste porcarii.

  4. eu nu ma refeream la afirmatia ta ci la “easily fit into our sport coat pocket”. ce drac de jacheta are ala? sau poate tableta are raport de 16:9 si nu 4:3????

  5. Well, in buzunarele normale nu are cum sa incapa fara probleme, sigur iese afara ca e mai mare decat o tableta de 7 inch, deci probabil e vorba de un buzunar interior mai mare sau de alte buzunare mari. Abia incape unul 5 inch in buzunarul de la pantaloni, de exemplu, o tableta de 7.85 inch sigur nu incape si cu alte haine situatia nu e mult diferita.