Prima Pagina Apple Samsung neaga existenta unor planuri de a inceta colaborarea cu Apple

Samsung neaga existenta unor planuri de a inceta colaborarea cu Apple

  Ieri o publicatie coreeana a afirmat ca Samsung ar fi interesata sa rezilieze anul viitor contractul prin care furnizeaza ecrane LCD pentru compania Apple, profitul mic, si probabil recentele dispute legale, stand la baza luarii acestei decizii. La scurt timp dupa publicarea acelui articol, care drept sursa avea o presupusa persoana din conducerea Samsung, coreenii au anuntat ca informatiile sunt complet false si ca actuala colaborare cu Apple nu se va incheia. Samsung sustine ca actualele contracte vor ramane in vigoare si anul viitor, si ca pana acum compania nu a incercat sa rezilieze vreunul dintre ele.

  Exista posibilitatea ca informatiile sa nu fi fost inventate, iar in interiorul Samsung sa fiavut cel mai probabil discutii in legatura cu incheierea colaborarii cu Apple, dar probabil nimeni nu trebuia sa auda despre ele. Avand in vedere ca relatiile companiilor au devenit din ce in ce mai tensionate, ruptura dintre ele este vazuta ca fiind logica, insa probabil fiecare doreste sa isi tina planurile secrete pentru a iesi in avantaj in urma rezilierii contractelor. Pe de alta parte, negarea acestor intentii ar putea veni in ideea de a apara pretul actiunilor Samsung, valoarea lor fiind extrem de mult influentata de relatia cu Apple.

  • Xtreme

    Stai asa ca nu e chiar asa sa inteleg si eu,tu in fiecare articol scrii ca apple se detaseaza de samsung pentru ca este furata,copiata,etc.Iar acest lucru ar fi normal,dupa care defapt ar fi invers,samsung ar vrea defapt sa renunte la apple……Cine la cine renunta pana la urma?

  • Fiecare o sa faca declaratii proprii si o sa incerce sa demonstreze ca de fapt ruptura a avut la baza motive proprii.

  • Andrei78

    Normal ca neaga doar altfel actiunile lor scad .
    Ar fi timpul sa se spuna stop acestei firme de clonatori de iPhone , iPad si mai nou de Macbook.