Orange aduce iPad mini și a patra generație de iPad în România

22

  Printr-un comunicat de presa publicat astazi, compania Orange Romania a anuntat ca va lansa iPad Mini si iPad 4 in tara noastra, probabil incepand cu data de 16 noiembrie 2012. Operatorul nu a specificat clar vreo data de lansare, insa din pe 26 Apple deschide precomenzile pentru produse, pe data de 2 noiembrie vor fi livrate versiunile Wi-Fi Only ale tabletelor, iar pe 16 noiembrie versiunile compatibile cu retele 3G 4G. Pe data de 2 noiembrie Orange ar putea deschide o sesiune de precomenzi, urmand ca versiunile 3G/4G sa fie lansate oficial doua saptamani mai tarziu.

  Impreuna cu aceste versiuni 3G/4G ale iPad Mini si iPad 4 nu cred ca va fi lansat iPhone 5, insa e posibil ca terminalul sa ajunga la Orange pe 2/9 noiembrie sau dupa 16.

București, 24 octombrie, 2012. Orange anunță că în următoarele săptămâni va aduce iPad mini și a patra generație de iPad în România. Orange va oferi noile modele iPad împreună cu mai multe abonamente atractive pentru internet mobil care vor permite clienților să se conecteze la rețeaua de date mobile H+, cu viteze de până la 43,2 Mbps.

iPad mini, cu un design iPad complet nou, este cu 23% mai subțire și cu 53% mai ușor decât a treia generație de iPad, este echipat cu un ecran spectaculos de 7,9 inci și un procesor A5 dual-core creat de Apple, oferă o performanță wireless ultra-rapidă și are o baterie fiabilă, cu o durată de viață de 10 ore*. A patra generație de iPad are un ecran Retina de 9,7 inci, un procesor A6X special creat de Apple cu o performanță remarcabilă, o nouă cameră FaceTime HD și performanțe Wi-Fi îmbunătățite.

Atât iPad mini cât și generația a patra de iPad au iOS 6, cel mai avansat sistem de operare mobil din lume, cu peste 200 de caracteristici noi.

Mai multe informații despre iPad sunt disponibile pe www.apple.com/ipad/.