Prima Pagina accesorii Apple sustine ca noile incarcatoare de 12W ale iPad 4 vor incarca...

Apple sustine ca noile incarcatoare de 12W ale iPad 4 vor incarca orice tableta iPad mai repede

  Impreuna cu iPad 4 si iPad Mini, Apple a lansat un nou model de incarcator pentru tablete, el fiind capabil sa incarce aceste produse mult mai rapid. Noul incarcator are 12W, fata de cei 10W ale vechilor modele, iar intr-un raspuns dat celor de la 9to5mac, compania Apple a confirmat faptul ca ele ofera o incarcare mai rapida a bateriei tabletelor. Acest nou adaptor este compatibil cu iPad 2 sau iDevice-urile mai noi, deci teoretic nu ar trebui sa il folositi cu altele mai vechi, deoarece s-ar putea sa le stricati in timpul incarcarii.

We don’t have an exact percentage of how much faster it would charge but you should see an increase in speed.

  Noile adaptoare sunt disponibile pentru achizitie pe website-ul Apple la pretul de 19€ in Europa, iar in Romania probabil vor costa minim 100 RON.

 • Markovnikov

  salut, am un incarcator original de iPad 3, si il folosesc sa-mi incarcat iPhone-ul 4. e ok?

 • Serban

  Banuiesc ca aceste incarcatoare de 12W vor veni by default in the box si cu ipad 4 si cu ipad mini ?

 • Itsy Bitsy

  @zaone “Acest nou adaptor este compatibil cu iPad 2 sau iDevice-urile mai noi, deci teoretic nu ar trebui sa il folositi cu altele mai vechi, deoarece s-ar putea sa le stricati in timpul incarcarii”???
  Nu te contrazici singur pe tine? Daca sunt compatibile, nu ar avea de ce sa se defecteze bateria… E ca si incarcatorul de calatorie, care da putere un pic mai mare sa se incarce mai repede.
  Pe Ipad 3, cu incarcatorul de 10w se incarca in jur de 12-14 ore… innebunesti pana cand e full battery

 • @Itsy Bitsy: Ai citit printre randuri sau mi se pare mie? M-as fi “contrazis singur” daca nu spuneam ca ele nu ar trebui utilizate cu iDevice-urile mai vechi, adica alea dinainte de iPad 2.

 • Victor Bulgar

  @Itsy Bitsy, nu cumva incarci iPad-ul cu incarcatorul de iPhone 2G? Ca la mine se incarca in maxim 7 ore, de obicei 5:30-6:30. Nu cred ca e posibila o asa diferenta, doar daca nu are ecranul aprins in timpul incarcarii si nu face video streaming/transcoding etc.

 • Itsy Bitsy

  Am un ipad 3 de cca 2 luni si e tot asa. Mentionez ca l-am luat de nou din Ro

 • Victor Bulgar

  Dar pe incarcator scrie ca are 10 Wati?

 • Pingback: Noul incarcator Apple de 12W incarca tabletele iPad cu pana la 45 de minute mai repede (Video) | iDevice.ro()