Prima Pagina Apple LG Display devine principalul furnizor de ecrane LCD pentru Apple, inlocuieste Samsung

LG Display devine principalul furnizor de ecrane LCD pentru Apple, inlocuieste Samsung

  LG Display este o divizie a celebrei companii LG, ea ocupandu-se cu productia de ecrane pentru dispozitive electronice. Compania aceasta a fost aleasa de catre Apple pentru a inlocui Samsung in ceea ce priveste producerea de ecrane pentru iDevice-uri si Mac-uri, cei de la DigiTimes afirmand ca in ultimele luni Apple a incheiat cele mai multe contracte cu LG. Toate produsele prezentate de catre Apple pe data de 23 octombrie au ecrane produse de catre LG Display, Apple fiind probabil cel mai important partener al LG Display in momentul de fata.

LG Display (LGD) has acquired most of the panel orders for all Apple’s new products which were announced on October 23 including the iPad mini, fourth-generation iPad, 13-inch MacBook Pro and 21.5- and 27-inch iMac models, according to industry sources. Au Optrinics (AUO) also supplies panels for the iPad mini, said the sources. On LGD’s end, panels for the iPad mini are being made from In-Plane Switch (IPS) technology while AUO is using AHVA technology. AUO reportedly is having issues with producing the panels and is being allocated a much lesser proportion of shipments for the iPad mini as a result, added the sources.

  Desi acum LG Display produce ecrane LCD si pentru Google, Amazon sau Dell, contractele incheiate cu Apple i-ar putea obliga sa renunte la o parte din clienti deoarece Apple plateste destul de bine si comanda cantitati foarte mari, iar pentru LG acest lucru este extrem de bun. In momentul de fata LG ar putea fi principalul partener Apple care produce ecrane LCD, Samsung detinand aceasta pozitie pana in momentul in care a inceput sa copieze design-urile iDevice-urilor si si-a instrainat cel mai profitabil partener.

 • Adică goldstar

 • Până îi dă și pe ăștia în judecată ….

 • Dan

  Retina display era LG…nu vad noutatea…

 • Alex Blajan

  Este o stire foarte trista.
  Display-urile de la LG sunt de cea mai proasta calitate, ever.
  Am avut display de la LG pe Macbook Pro Retina si era vai de capul lui. Inafara de image retention (efectul de burn-in), incepuse sa faca linii..oricum vaid e capul lui.
  Mi-a fost schimbat display-ul cu unul de la Samsung si e efectul de WOAAW, imagini calde, deschise, vii..

 • georgian

  Noutatea este ca fara sa ma pricep prea bine toate macbook pro-urile retina de 15 cu ecrane de la lg au problema umbrelor, pe cand cele de la samsung nu o manifesta. Ar trebui sa spuna ceva asta cred.

 • georgian

  mi-a luat-o inainte alex 😀 a explicat si mai corect. Si la televizoare e la fel, se observa diferenta intre calitatea imaginii pe un samsung si pe un lg.

 • @Zaone,iar ai postat concluziile tale proprii si personale,care cel mai probabil sunt si false.Parca in alt articol spuneai ca Samsung ar renunta la productia pt Apple….http://www.idevice.ro/2012/10/22/samsung-nu-va-mai-furniza-ecrane-lcd-pentru-apple-din-cauza-profitului-mic/
  Ca sa nu mai zic ca si formularea ta e cam defectuoasa “Samsung detinand aceasta pozitie pana in momentul in care a inceput sa copieze design-urile iDevice-urilor…..”sa inteleg ca desi Samsung a “copiat”designul primului iphone in 2007,Apple si-a dat seama in 2012 si au decis repede ca ei nu pot lucra cu hotii.
  Nu e cam naiva afirmatia ta…sau prea oarba?

 • Alex Blajan

  @georgian Trebuie luat in calcul ca disputele dintre Apple si Samsung au facut sa se ajunga aici.
  Crezi ca Apple o face cu caldura, imbratisarea LG ? O face pentru ca nu are alt furnizor important de piata care sa ii aprovizioneze cu display-urile necesare.
  Sa speram ca au luat in calcul problemele cauzate de LG cu rMBP.

 • Te rog sa nu ma obosesti cu Samsung. S-a dovedit ca sunt hoti, lasa-i in pace.

 • Simona

  @John: Ce Samesung ai: cumva 6310?

 • real

  si LG face produse foarte buna
  acum nu stiu cat de bune face display-rile pt mac si iphone
  se vor vedea anul viitor daca a fost o decizie inteleapta