Prima Pagina iPad Oficiul pentru Copyright din SUA spune ca jailbreak-ul este in continuare legal,...

Oficiul pentru Copyright din SUA spune ca jailbreak-ul este in continuare legal, nu ia in calcul tabletele

  In anul 2010 oficiul pentru copyright din SUA ne anunta ca jailbreak-ul este legal pe smartphone-uri, si astazi si-a reinnoit decizia, insa a refuzat sa o extinda si pentru tablete. Desi putem face in continuare jailbreak legal iPhone/iPod Touch-urilor noastre, in cazul tabletelor iPad situatia este mai complicata si producatorul poate lua masuri. Oficiul pentru copyright spune ca nu poate face jailbreak-ul legal in cazul tabletelor deoarece categoria in care sunt incluse aceste produse este foarte mare si legalizarea sa pentru orice produse de acest gen ar putea genera daune mari pentru anumiti producatori.

  Chiar si fara tablete, important este ca smartphone-urile sunt in continuare protejate de catre acest oficiu, asta dandu-le hackerilor americani libertatea de a continua sa faca solutii de jailbreak fara a fi hartuiti de catre Apple.

 • greuceanu777

  Pai sa-l interzica si vedem cu cat le scade vanzarea de iphoane

 • oLiX

  @ Zoane : In momentul de fata am ios 5.0.1 pe un iphone 4s, daca incerc sa ii fac upgrade la 5.1.1 exista posibilitatea ca apple sa nu-mi mai semneze firmware 5.1.1 ? ( am salvate in cydia ssh pt 5.0.1 si 5.1.1). Multumesc anticipat!

 • eusuntdavid

  daca jaibreakul va fi interzis apple va disparea de pe piata

 • CalinC

  nu o sa lase cei de la Apple sa se intample asta,ei ingreuneaza procesul de jb dar nu il blocheaza complet…constientizeaza ca o sa piarda teren…asa ca o sa avem jb daca reusesc sa gaseasca “baietii” solutii..;)

 • Tod

  Daca… Oricum, cei care folosesc Jailbreak, in opinia mea sunt <10-15 % așa ca Apple ar rămâne strict cu cei ce dau banu' pe o melodie/aplicație.