Romania ar trebui sa aiba iPad 4 si iPad Mini din 26 octombrie, dar precomenzile nu vor incepe astazi

  Desi Romania este inclusa pe lista tarilor in care iPad Mini Wi-Fi Only si iPad 4 Wi-Fi Only ar trebui sa ajunga incepand cu data de 2 noiembrie, din pacate noi nu suntem inclusi si in lista tarilor in care precomenzile ar trebui sa inceapa astazi. Adanc in comunicatul de presa al celor de la Apple se specifica tarile in care exista Apple Store si tableta iPad Mini poate fi precomandata, iar Romania nu se afla printre ele. E logic sa nu vedem tara noastra acolo, din moment ce nu avem Apple Store, insa la fel de logic ar fi ca resellerii de produse Apple sa ofere oficial tableta pentru precomanda tot incepand de astazi.

Customers can begin pre-ordering all models of iPad mini and all models of the fourth generation iPad on Friday, October 26 through the Apple Online Store in the US, Australia, Austria, Belgium, Canada, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Ireland, Italy, Japan, Korea, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Singapore, Spain, Sweden, Switzerland and the UK.

  Din pacate logica se bate cap in cap cu realitatea in acest caz, tabletele pot fi precomandate la reselleri, dar neoficial si fara a sti pretul sau, asa ca puteti face o precomanda doar in ideea de a fi pe lista, insa mai multe nu va poate spune cineva deocamdata. E pacat sa fim pe o lista de genul acesta insa sa nu contam absolut deloc.