Formule Fizica aduce pe iPhone-ul tau cele mai importante formule ale fizicii

  Aplicatia Formule Fizica este disponibila intr-o versiune compatibila doar cu iPhone/iPod Touch-urile, insa ea este special facuta pentru a functiona pe ecranul de 4 inch al terminalului iPhone 5. In ea veti gasi, teoretic, tot ceea ce explica dezvoltatorul sau in descrierea de mai jos, si probabil o veti gasi extrem de utila in timpul orelor de fizica.

Formule Fizica este aplicatia pe care fiecare elev, student si pasionat de fizica trebuie sa o aiba. Vei avea acces oricand la peste 500 de formule, scheme si enunturi de legi din materia de Fizica de gimnaziu, liceu si nu numai, organizate pe 4 mari capitole:

  • Mecanica
  • Termodinamica si fizica moleculara
  • Electricitate si magnetism
  • Optica si fizica cuantica

Vei fi pregatit oricand sa raspunzi rapid la intrebarile profesorilor si la rezolvarea problemelor de fizica. Dezvoltata dupa aplicatia de succes Formule Mate, pentru Formule Fizica am creat o interfata noua, intuitiva si eleganta, care speram sa iti placa la fel de mult cum ne place si noua.

Ideala pentru:

  • pregatirea rapida a temelor pentru scoala
  • teze & lucrari la scoala
  • Bacalaureat & admitere facultate, fiind creata dupa programa oficiala de Bacalaureat 2013
  • relaxare pentru pasionatii de fizica

Mecanica: Vectori, tipuri de miscari ale punctului material, miscarea in campul gravitational, principiile dinamicii, forta de frecare, forta de greutate, forta elastica, forta de tensiune, forta centripeta si centrifuga, scripeti, planul inclinat, randament, lucrul mecanic, puterea mecanica, energia mecanica, impulsul mecanic, ciocniri elastice si plastice, oscilatii mecanice, unde, acustica

Termodinamica: marimi termodinamice, echilibrul termic, scara Celsius si Kelvin, parametrii de stare, lucrul mecanic in termodinamica, energia interna, caldura, principiile termodinamicii, ecuatia calorica de stare, ecuatia termica de stare, transformarile izoterma, izocora, izobara, adiabatica, motoare termice, Diesel, Otto, randamentul motorului termic, ciclul Carnot

Electricitate: curentul electric, tensiunea electromotare, rezistenta si rezistivitatea electrica, legea lui Ohm, reteaua electrica, legile lui Kirchoff, gruparea rezistoarelor si a generatoarelor, energia si puterea electrica, campul magnetic, fluxul magnetic, energia campului magnetic, inductia electromagnetica, forte magnetice, autoinductia, legea lui Coulomb

Optica si fizica cuantica: Reflexia luminii, refractia luminii, sisteme optice, lentile optice, dioptrul, formulele lentilelor subtiri, sferice, instrumente optice, interferenta luminii, dispozitivul Young, efectul fotoelectric exterm, ipotezele lui Planck si Einstein

Pretul initial:
Numele:
Formule Fizica

1.79

s





Developer: Alexandru Iliescu
Categoria: Education


Descriere: Formule Fizica este aplicatia pe care fiecare elev, student si pasionat de fizica trebuie sa o aiba.

Vei avea acces oricand la peste 500 de formule, scheme si enunturi de legi din materia de Fizica de gim…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.4 Mb


6 COMENTARII

  1. Cum nu? Trebuie sa mearga. Dar sa platesti 1.79€ ptr 3 formule copiate din manualul de liceu e cam ciudat… Sa ma apuc si eu la chimie, si o fac de 10mb ca sa fie de 5,3 €.

  2. acel dev a muncit sa “adune” toate informatiile intr-o singura aplicatie si sa arate si bine, care-i problema? ar trebuie sa invatam sa respectam munca developerilor si sa o rasplatim.

  3. Salut,

    In primul rand vreau sa multumesc pentru comenturi, pozitive sau mai putin.., ne vor ajuta sa imbunatatim aplicatiile pe viitor.
    Am inclus 3 coduri promo Formule Fizica exclusiv pentru cititorii idevice.ro

    H9MMJL3THTHN
    MPPN4K66YF66
    3LJALFL3RNEJ

    Si inca 3 coduri pentru aplicatia Quiz Cultura Generala
    https://itunes.apple.com/ro/app/quiz-cultura-generala/id560147052

    PJMPRNY9TAJP
    7XWNMRWN3RP3
    LF6RJLRRN6NK

    Daca va plac dati-ne un review pozitiv si share cu prietenii vostri pe facebook.

    Numai bine.

    Alex