Prima Pagina Uncategorized Un angajat Google “uita” un Nexus 4 intr-un bar, ne aminteste de...

Un angajat Google “uita” un Nexus 4 intr-un bar, ne aminteste de iPhone 4 si iPhone 4S

  Va mai aduceti aminte de verile anilor 2010 si 2011 cand cate un terminal iPhone 4 si iPhone 4S au fost “uitate” in doua baruri de catre angajati ai companiei Apple? Daca raspunsul este afirmativ, atunci va anunt ca la Google s-ar fi intamplat acelasi lucru, insa terminalul pentru care se cauta acum atentie este LG Nexus 4, noul dispozitiv din seria Nexus. Prototipul uitat acolo a fost gasit de un angajat al barului, el a contactat Google si a fost amenintat ca i se poate face o plangere penala fiind considerat un complice la o eventuala infractiune.

  In final cei de la Google au recuperat telefonul si s-au oferit sa ii dea un telefon gratuit celui care l-a descoperit, insa la cateva saptamani dupa recuperarea sa au inceput sa apara informatii despre dispozitiv. Persoana care l-a gasit a facut poze si un clip video cu dispozitivul, multe informatii despre el au aparut pe internet, iar cei de la Google par sa se confrunte acum cu situatia in care s-a regasit Apple de 2 ori.

 • crocodilu

  penibil.
  Apple ar putea sa-i dea in judecata ca le copiaza pana si “greselile” :))

 • Dragos

  Reclama gratis….. A fost lasat intentionat…..

 • Boogie

  Ar fi tare să-i dea in judecată Apple pentru copierea “greselilor” :))

 • In prostia lor Apple ar fi capabilă sa ii dea in judecată pt copierea greselilor .
  La fel de penal cum Apple a înregistrat un patent de folosire a unui telefon in timp ce vb la el. Nokia făcea asta de 10 ani si i-a fost penibil sa patenteze o stupizenie ca asta . Cei care sunt la curent știu bine despre ce vb … Jenant…

 • Niceman

  Penibil acelasi plastic obisnuit de tel putea sa nici nu ii faca poze subiectul oricum era neinteresant… E ca si cum un angajat al companiei allview uita un prototip intrun bar iar cel care il gaseste….

 • ionica

  Exact @Dragos

  L-a uitat “din greseala”

 • andrei

  nu arata rau, insa nu inteleg de ce producatorii s-au certat cu materialele metalice, in favoarea policarbonatului 😐

 • d.dan

  daca era ceva de de la apple nu ati mai fi folosit ghilimelele :-j Nu mai fiti ironici

 • rundown

  si eu sant de aceeasi parere ca e o simpla strategie de marketing…eu nu inteleg cum de le permit angajatilor sa plece din incinta centrelor de testare cu terminale nelansate ,dupa incidentul cu iphone 4.Prea bate la ochi ….nu e o simpla coincidenta clar.
  Asta e reclama gratuita.Hai sa facem si noi ca Apple poate atragem nitel atentia asupra rahaturilor noastre doar ca nu vad prea mare interes.Eu daca era in locul angajatului din acel bar, a doua zi era vandut in piata pe 200 de dolari si gata.Nu mi-as fi dat seama ca e ceva prototip nelansat ,la cata tangenta am eu cu telefoanele cu android, they all look the same to me :))

 • Boogie

  NU trebuie să fii as in materie de terminale GSM. Pe modelele încă nelansate, cele care sunt in faza de testare scrie pe ele PROTOTIP