Apple si ideile “imprumutate” de la altii (infografic)

  Stim cu totii ca Steve Jobs a avut “harul” de a isi insusi foarte multe idei care in realitate nu erau ale sale, insa el nu s-a rezumat doar la atat, sustinand ca multe tehnologii din produsele Apple ar fi fost dezvoltate de catre companie, insa in realitate ele apartinand altora. Intr-un infografic, prezent mai jos, aveti cateva lucruri care au fost prezentate ca fiind ale companiei Apple, insa in realitate ar fi apartinut altora si acolo vedem doar o mica parte din tot ceea ce este neadevarat.

10 COMENTARII

  1. Multe chestii de acolo sunt inexacte . Si daca Apple a cumparat o companie mai mica , care a patentat un anume lucru , care e problema , patentul se transfera spre Apple .

  2. Uau, zaone – nu credeam ca o sa ajungi vreodata sa pui asta pe blogul tau – tot respectul daca mai si admiti ca ce scrie acolo e real.
    Vad ca fanboy-ii au deja atac de cord – nu poate fi adevarat ca Apple nu a inventat totul in lumea asta ! Ba chiar au copiat sau sau inspirat in toate de la altii.

  3. Pana la urma nu conteaza ce au facut . Conteaza ca ei le-au imbunatatit si au stiau sa le scoata in evidenta. De ce nu au facut celelalte companii aceelasi lucru? Un mare plus pentru Apple! Pe mine ma intereseaza produsul actual , nu ce a fost el acum multi ani…

  4. ma bucur sa vad unii care mai si recunosc ca si apple s-a inspirat de la vecini
    e si normal,sunt altii pe piata dinaintea lor
    cred ca ar trebui sa fie mai realisti si ei,dar mai ales unii fanboy apple (no offence)

  5. Pe unele le-au copiat parțial, pe altele le-au cumpărat cu bani (companiile mici, pe care dacă nu le luau ei le lua concurenta).
    Insa modul in care au făcut produsele finale, optimizarea si integrarea tehnologiilor, plus executia sunt impecabile.
    Motiv pentru care vand de rup. Nu uitati ca Apple este, pana la urma, o companie, nu o fundație caritabilă, iar afacerile nu au fost niciodată un domeniu in întregime parfumat, pe alocuri mai miroase si foarte urat.
    Pana acum am fost foarte mulțumit de ce am primit de la Apple de banii dați, iar când n-o sa mai fiu o sa cumpăr de la alții, indiferent cum le-o zice

  6. Foarte tare comentariul lui Alex nu pot sa cred cum poate reactiona un Fanboy :)))))) .
    Toate corporatiile mari fura in lumea afacerilor pestele mare il mananca pe cel mic asta se intampla si se va intampla mereu in afaceri , sa nu uitam ca prin 96 Apple era la un pas de faliment iar acuma e printre cele mai profitabile 50 de companii din lume.Nu e decat de admirat ce a realizat Apple in ultimii 5 ani 😉

  7. mie mi se pare foarte tare ca in infografic scrie ca apple a copiat butoanele de forward/backward din windows :D. SERIOS? adica daca windows are forward si backward, la mac-uri trebuia sa iesim din orice aplicatie sau browser pentru ca nu puteam sa dam backward????