Prima Pagina 3G Smart 3G iti inchide automat conexiunea 3G cand te conectezi la o...

Smart 3G iti inchide automat conexiunea 3G cand te conectezi la o retea Wi-Fi

  Smart 3G este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia, iar cu ajutorul sau putem imbunatati autonomia bateriei iDevice-urilor noastre, insa putem reduce si costurile abonamentului de telefonie mobila. Tweak-ul ne permite sa dezactivam atat o conexiune 3G, cat si o conexiune de date a operatorului de telefonie mobila in momentul in care ne conectam la o retea Wi-Fi, el avand un meniu de setari cu doua optiuni: prima dezactiveaza si conexiunea 3G cand ne conectam la retele Wi-Fi, iar asta ne ajuta sa economisim energia, insa cea de-a doua dezactiveaza doar conexiunea mobila de date.

Smart 3G is a tweak that allows you to save battery by disabling Data (and 3G) when you have a working WiFi connection (connected and internet is reachable). But immediately after losing or disabling the WiFi connection, Data (and 3G) will be turned back on to avoid losing your internet connection and receive important messages.

  Smart 3G este gandit intr-un asa mod incat in momentul in care ne deconectam de la o retea Wi-Fi el readuce totul la starea initiala, deci noi nu trebuie sa  intreprindem vreo actiune suplimentara. Partea proasta a tweak-ului sta in faptul ca o conexiune de internet se va intrerupe la trecerea de la 2G la 3G, insa daca va intereseaza autonomia si costul internetului, atunci puteti trece peste acest inconvenient. Smart 3G este disponibil pentru 1.5$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Dorin

  astept tweak-ul asta din 2008 …in sfarsit!!! Sper sa functioneze…

 • Florin

  E a treia oara, cand mi se intampla sa regret, ca nu am jailbreak…Pentru mine ar fi fost foarte folositor acest tweak. Pacat ca nu se afla nativ in iOS!

 • Clever

  @Florin: Sa nu regreti ! Eu regret ca am dat banii si e fake. Deja stau de o ora jumate pe mail cu urguaianul Itay sa ii trimit screen shoturi pt a-i dovedi ca are o aplicatie complet nefunctionala si pt asta vreau banii inapoi.
  Cand s-a convins ca nu ma poate prosti, a sps sa vb cu Saurik pt full refund. Tepar!

 • goe

  mda, naspa fara jailb. cam regret odata in plus ca am facut update,

 • vladc

  oarecum offtopic, cum pot face scurtaturi pt 3g, wifi etc in ios 6?

 • Confirm si eu, aplicatia e fake.

 • eu am instalat-o asta mai noua , Smart 3g + LTE si functioneaza bine.Singura problema ,este ca daca esti pe wifi si a oprit 3g si 2g, nu mai iasa din wifi …deci telefonul in standby sta pe wifi…