Prima Pagina Apple Angajatii Apple sunt fericiti in urma anuntului privind plecarea lui Scott Forstall

Angajatii Apple sunt fericiti in urma anuntului privind plecarea lui Scott Forstall

  V-am vorbit astazi despre Forstall si plecarea sa din cadrul companiei Apple, insa acum revin cu cateva informatii interesante in legatura cu efectul pe care l-a avut aceasta recenta schimbare a Apple. Desi Forstall este cel mai probabil nemultumit, angajatii din cadrul diviziei sale sunt foarte fericiti, unii dintre ei sarbatorind chiar plecarea fostului SVP, chiar daca deocamdata nu se stie ce rol vor ocupa in viitorul companiei Apple.

Forstall’s firing was met with a sense of quiet jubilation, especially among people who worked in the engineering groups. Or as one of my sources quipped: there are a lot of people going for celebratory drinks, even if there is a little bit of doubt about their roles in the future. There is a sense of excitement around Jony Ive taking over as in charge of newly created human interface group. The reason for the excitement: hope for a new design direction for many software products. Most think Eddy Cue taking over the Siri and Maps are smart and natural thing to do.

  Pe langa ingineri, cei din conducere respira putin mai usurati dupa acest anunt, Forstall avand destule discutii in contradictoriu cu multi dintre ei in ultima vreme. Se pare ca niciun membru al echipei de vicepresedinti nu era apropiat de Forstall, insa el era acceptat la Apple in baza trecutului pe care l-a avut. Fara Jobs era doar o chestiune de timp pana in momentul in care Forstall avea sa paraseasca Apple si atitudinea sa din cadrul companiei i-a fost in final de prea putin ajutor.

According to my sources, there have been fissures in the management team for a while. Steve Jobs and Forstall were close, but none of the executives really cared for the deposed iOS chief. He really built a reputation by executing on Steve’s vision and acting as Steve’s mouthpiece.

 • klaudinho

  sa se duca la google 🙂

 • Julius

  A fost o greseala sa il dea afara ,pentru ca va pleca la o companie concurenta ,sint de acord cu klaudinho

 • In loc sa angajeze mai multe genii… :-j se descotoroseste….
  Chipul acesta.. (a lui Forstall) nu prea imi inspira incredere, nu m-as mira sa apara la TV facand publice informatii confidentiale ale Apple

 • Vasi

  Ei na…angajatii vin si pleaca. Nu trebuiesc tinuti pana la moarte doar pt ca ar putea manca rahat pe la tv dupa ce e dat afara.
  Chiar si asa, are mai putin de pierdut Apple dandu-l afara iar el sa zica “secretele” companiei pe la tv…decat sa-l tina acolo ineficient pe un post cheie. Iar secretele pe care le detine sunt despre trecut si prezent. La secretele din viitor nu mai are acces. 😉

 • @iPhone 4S: sunt câteva contracte care îl împiedică să facă asta și cred că ar trebui să știe fiecare că Apple nu e o companie care să renunțe la un om important în favoarea concurenței; mai ales după cele întâmplate în trecut.
  Nu m-aș mira să existe și un contract care să îl împiedice să se angajeze la concurență pentru o bună perioadă de timp.

 • Cineva

  Așa sunt pupincuristi in Orice firma. Pleacă unul , gata , de acord cu sefu numai ca sa intre sub pielea șefului… Parca nu ați ați cum e cu lingusitorii. Si cum Apple e mai atenta cu publicitatea decât cu angajații , era normal sa apară articole la comanda care sa pune in fund Apple indiferent de ce greșeli făceau angajații lor . Forma sa dea bine , ca in rest …
  Acum câțiva ani am lucrat ca inginer IT la jurnalul de est , o publicatie jalnica. Dacă dădeau câțiva bani , publicați ce prostii vroiau cei ce dădeau banul … Oribil

 • Pingback: Siri este suparat din cauza plecarii lui Scot Forstall de la Apple (comic) | iDevice.ro()

 • Pingback: Scott Forstall devine un consilier special al lui Tim Cook | iDevice.ro()

 • Pingback: Scott Forstall este prezentat ca fiind angajatul Apple care semana cel mai bine cu Steve Jobs | iDevice.ro()