iPhone 5 incepe sa fie indisponibil la Orange

  La 4 zile de la deschiderea sesiunii de precomenzi pentru iPhone 5 in Romania, cei de la Orange incep sa ramana fara terminale in stoc. Ieri au inceput sa apara primele informatii despre stocuri epuizate, Orange a continuat sa vanda terminalul, insa astazi versiunea neagra incepe sa fie indisponibila, indiferent de model. Intermitent terminalele negre sunt scoase din vanzare, cele albe sunt in continuare disponibile pentru achizitie, dar probabil vor fi scoase in zilele urmatoare.

  Nimeni nu spune cat de bine s-a precomandat terminalul in Romania, am aflat ca fata de anul trecut exista o crestere substantiala, dar oficial nu vom afla absolut nimic deoarece niciun operator nu doreste sa anunte exact cat vinde. Daca inca nu v-ati decis si nu ati achizitionat un iPhone 5 de la Orange, ar fi bine sa va grabiti deoarece terminalele precomandate in zilele urmatoare nu vor fi livrate pana pe 2 noiembrie. La Vodafone inca se inregistreaza precomenzi, insa terminalele sunt livrate la 15 zile lucratoare dupa data de 2 noiembrie.

  Desi Orange este singurul operator roman care nu a anuntat daca va organiza sau nu un eveniment pentru lansarea iPhone 5, exista posibilitatea ca terminalul sa fie disponibil in multe magazine in noaptea de 2 noiembrie.