Iata de unde poti cumpara iPhone 5 in aceasta noapte

  Maine iPhone 5 va ajunge oficial in magazinele din Romania, insa in aceasta seara doi operatori de telefonie mobila vor organiza evenimente de lansare a dispozitivului si il vor pune in vanzare incepand cu ora 0:00. Cosmote si Vodafone sunt acesti doi operatori, Orange alegand sa nu faca vreun eveniment asemanator si sa nu puna in vanzare terminalul chiar din aceasta noapte. Deocamdata ambii operatori au anuntat organizarea de evenimente doar in Bucuresti, deci nu stiu daca in alte orase din tara se va intampla ceva asemanator, insa sansele sunt destul de mici.

  In cazul Cosmote, evenimentul de lansare va avea loc la magazinul din Bd. Magheru, Nr. 35, vis-a-vis de statia de metrou Piata Romana, iar in cazul Vodafone, evenimentul va avea loc la magazinul Vodafone Experience amplasat in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Incepand de maine magazinele Orange si Cosmote din tara vor incepe sa comercializeze iPhone 5, iar in cazul Vodafone-ului nu stiu detalii, insa teoretic ei ar trebui sa aiba dispozitivul in toate magazinele.

  Nu uitati sa faceti poze pe la evenimentele la care mergeti si sa ni le impartasiti trimitandu-le prin email la zaone@idevice.ro. Preturile terminalelor la abonament le gasiti in acest articol si va reamintesc faptul ca acum toti operatorii vor vinde iPhone 5 doar abonatilor sau celor care incheie un abonament nou.

UPDATE: Se pare ca si la Vodafone-ul din Piata Unirii, Cluj Napoca, se va organiza un eveniment de lansare.

UPDATE 2: Vodafone are mai multe magazine deschise in Bucuresti.