iPhone 5 in Romania – iata preturile tuturor operatorilor de telefonie mobila

  Astazi operatorul Cosmote a anuntat intr-un final preturile in baza carora va comercializa terminalul in reteaua proprie incepand din 2 noiembrie ora 0:00, ora si data la care Vodafone va face exact acelasi lucru. Incepand din 2 noiembrie Cosmote va vinde iPhone 5 in toata tara, Orange si Vodafone il vor vinde, cel mai probabil, doar in anumite orase, asa ca ideal ar fi sa intrebati la magazinele din locatia voastra pentru a afla informatii despre disponibilitate, deoarece niciunul dintre cei 2 operatori nu a oferit public informatii de acest gen.

  Stiu ca multi dintre voi au precomandat deja un iPhone 5 de la Orange si Vodafone, insa abonatii Cosmote nu au avut si nu vor avea ocazia sa faca acest lucru, dar vor putea achizitiona terminalul incepand de maine noapte. Mai jos aveti preturile la care pot fi achizitionate terminalele in baza unui abonament nou, preturile pentru prelungirea unui abonament vechi sunt diferite in functie de fiecare abonament in parte, iar deocamdata doar Vodafone vinde iPhone 5 la pret standard.

  Deocamdata Cosmote a anuntat ca va incepe sa vanda iPhone 5 la ora 0:00 in Bucuresti la magazinul sau din Bd. Magheru, Nr. 35, vis-a-vis de statia de metrou Piata Romana, Vodafone facand acelasi lucru la magazinul Vodafone Experience din mall-ul AFI Palace Cotroceni. Din pacate am aflat ca Orange nu va organiza un eveniment de lansare pentru iPhone 5, terminalul nu va fi disponibil pentru achizitie pe 2 noiembrie la ora 0:00, insa magazinele Orange isi vor deschide usile la ora obisnuita si unele dintre ele ar trebui sa il aiba in stoc.

  Mai jos aveti oferta celor 3 operatori, nu o s-o analizez, nu are rost, fiecare alege ce i se potriveste, in functie de buget si preferinte.

[table id=13 /]

51 COMENTARII

  1. Il voi lua anul viitor, daca primesc un pret bun la Orange (la simulare nu-mi considera abonamentul de date la total, doar cel de voce – mare hotie), daca nu, la liber din UK 😀

  2. Preturile sunt destul de apropiate la cei trei operatori. Diferenta o face oferta celor de la Orange care dupa ce ai terminat internetul garantat pe luna, NU TE TAXEAZA extra (pe cand ceilalti o fac)! Ai consumat internetul de 1,5 Gb (ex.), mergi mai departe dar la o viteza mai mica. Parerea mea este ca aceasta este cea mai buna oferta la ora actuala pe piata referitor la iPhone 5.

  3. Pe mine ma intereseaza la liber si cred ca pe foarte multi la fel avand un abonament in curs nu pot sa imi fac altu ca sa imi iau un tel sau sa il modific pe actualul

  4. Deci in concluzie ai iphone 5 inseamna cai ai bani.altfel nu va luati ca va faceti de ras ca nu aveti cu ce sa platiti factura.

  5. NU se compara Orange cu cosmote… e dif mare, si cu 2 euro dif la abonamente mai bine iti ei de la orange parerea mea un operator mai serios decat cosmote si cu o foarte buna viteza la net 😛

  6. Intrebarea pe care cred ca toti v-ati pus-o : Sa fie ALB sau NEGRU ? Din ce am inteles, cel negru este mai sensibil la zgarieturi si amprente, albul este in schimb mai pretentios si prinde praf (vizibil) la butonul home…
    Voi ce alegeti ?

  7. Nu vreau sa le iau apararea la cosmote(chiar sunt slabi pe partea de internet, o ptestez pe pielea mea) dar vand tel neverlocked ceea ce in cazul iphone inseamna un 500 ron mai putin decat la orange.

  8. Si eu sunt de parere ca Orange este cea mai ok retea de unde se poate achizitiona iphone 5 ! M-a impresionat viteza mare la net !

  9. @goe,da am facut online comanda Iphone 5 16 Gb,prelungire abonament si mi-au trimie email ca vineri o sa-l am acasa prin curierat rapid

  10. Daca tot vrei IPhone, ia-l frate fara contract, nu te indatora 2 ani, cu nu stiu ce porcarii de abonamente, vei plati dublu, iar cand vei termina “ratele”, telefonul va fi deja invechit. O proasta conceptie exista in Romania si anume: “imi cumpar telefon in rate”.

  11. @goe,si eu l-am cumpărat din Orange online cu prelungire si modificare de abonament,am făcut plata online cu card,si mi-au trimis răspuns ca o sa-l mi trimită pe data de 02.Nov.2012,prin curierat rapid la sediul unde am locuiesc.

  12. @Dorin, ai fost contactat telefonic dupa plasarea si achitarea comenzii online ?

    Eu am plasat si platit comanda sambata iar pana in ziua de azi nu am fost contactat sub nicio forma.

  13. in monentul asta numai poti comanda niciun model, stocul este epuizat dar stiam ca difera stocul online de cel din shop, ma intrebam daca stie zaone ceva, o sa-l lanseze si orange cu cosmote si voda odata vineri!? mergeam direct si mi-l luam!dar….nicio veste 🙁

  14. am vorbit cu cei de la cosmote… si ei dezmint aceasta informatie… precum ca vor organiza vrun eveniment la magazinul din Bd. Magheru…

  15. Nu stiu ce sa spun… eu am zis sa sun inainte si sa ma informez… sa nu ma pomenesc ca prostul in fatza magazinului si sa ma fac de kko… in special ca eu il vreau la liber si prefer varianta de minim 32GB… asta este si motivul pt care vreau sa fiu printre primi clienti si sa prin primul val… sa nu astept pana de craciun…
    Pt cine doreste informatii suplimentare ii rog sa apeleze nr mai jos mentionat…
    Astept si parerile voastre..

    Magazin COSMOTE – Bucuresti Bd. Magheru nr. 35, sector 1
    tel: 021.311.52.37
    Luni – Vineri: 09:00 – 19:30,
    Sambata: 09:00 – 15:00,
    Duminica: inchis

  16. Celor din Bucuresti care vreti sa il luati din magazin de la Orange ( nu ati facut precomanda ) va recomand urmatoarele Orange Shop-uri : primul este cel din Blvd. Lascar Catargiu nr 53, iar cel de-al doilea este cel din Nicolae Balcescu nr 3. La oricare altul eu nu m-as risca. Eu o sa merg vineri dimineata pe la un 10 si o sa mi-l iau frumusel din magazin, de unde subt 100% sigur ca nu se termina stocurile pana la ora aia. Plus ca sunt dintre cei trecuti pe listele de asteptare inca de acum mult timp, si am facut un fel de comanda telefonica, cu numele firmei, culoare, dimensiuni alea alea, deci sigur vineri il am in mana. In principiu de-asta nu m-am hazardat la o precomanda sincer sa fiu..nu se stie niciodata cat dureaza livrarea..asa, ce e in mana nu-i minciuna, vineri e la mine, indiferent daca aluneca curierul pe gheata sau daca il ataca cineva in fata casei.

  17. Deci cosmote le da mucul celor de la orange si vodafone. Mai pui ca e si decodat telefonul. Super oferta fata de o si v.
    Pacat ca la capitolul atragere clienti noi sunt la pamant saracii; am vrut sa fac un abonament business de 8 simuri la ei si raspunsul a fost: avem numai pentru 6 si 10 simuri abonamente. Multumesc, ne auzim peste 2 ani cand o sa mai cresteti.

  18. @Alex si eu a-m facut comanda vineri si a-m facut si plata cu cardul si am primit un mesaj comanda va fi livrata 5 zile lucratoare.

  19. Incredibil cat de nesimtiti pot fi operatorii de telefonie mobila din Romania ! Deci un IPhone 4s e mai scump acum cu 400 de lei fata de cat era in momentul lansarii , acum 1 an . Aveti aici preturile de anul trecut si aici preturile de anul acesta . A se observa pretul IPhone 4s (16gb) la abonament pe 2 ani (28,52) . Daca nici asta nu e hotie pe fata …

  20. … am ramas masca … nesimtire pe fata … doamne ce preturi … de exemplu, la orange.co.uk la un abonament de 51 de lire – 290 lei (cel mai mare) ai convorbiri, sms-uri, internet nelimitat si telefonul (16GB) este free … comparati si voi cu ce ofera romanii … halal … o seara frumoasa va doresc !

  21. Buna,

    A mai facut cineva pre-comanda la Vodafone? Am platit cu cardul, banii au fost retrasi, dar nu am primit nicio confirmare pe mail. Totul este in regula cu comanda (mi-au confirmat la Relatii cu clientii) dar nu stiu nimic despre livrare. Are cineva informatii? Vine Vineri sau nu? Nu sunt din Bucuresti, e posibil sa afecteze livrarea?

  22. @VodafoneUser

    Eu sunt 90% sigur ca luni o sa-l primesti. parca si anul trecut tot asa s-a lansat joi seara si vineri puteai sa-l cumperi din magazin. eu am avut precomanda anul trecut la 4s si am asteptat pana luni sa vina prin curier si sunt din bucuresti. daca il vrei din prima zi tre sa te duci in magazin sa-l cumperi pt ca noi traim in romania si cuvantul precomanda inseamna ca il primesti dupa 3-4 zile de la lansare :))

  23. Ba da naiba si voi snteti bolovani. Hai sa ne facem an de 100 de e la tel ca sa il luam un pic mai ieftin. Dunt nesimtiti operatorii pt ca e lumea proasta in romania de aia. Iesiti si voi intr un weekend putin in afara tarii si e 650 e ii dai si gata free in orice retea.

  24. @Just me: si ce faci cu telefonul fara abonament? Sau faci parte din categoria, am iphone deci exist, nu mai trebuie abonament..

  25. Ceva nu e in regula! Eu personal am luat 4s 16gb, de la cosmote acum 6 luni la abo abonament de smart L pe 2 ani cu numai 8 milioane. In tarifele tale apare acelasi telefon la pret de 14 milioane. Preturile nu sunt adevarate!

  26. Anunt oficial pe pagina de facebook… Cosmote

    Am inceput cu o ghicitoare, apoi v-am dezvaluit misterul, acum urmeaza sarbatoarea. Si ce alta gazda mai buna decat Smiley pentru acest eveniment special, prilejuit de lansarea comerciala a iPhone 5? Va asteptam joi, 1 noiembrie, de la ora 21:00, in magazinul COSMOTE din Bd. Magheru nr. 35, Bucuresti, sa descoperim impreuna “fructul” cel mai asteptat al acestei toamne: Mar 5 🙂

  27. Voi fi si eu acolo… sper sa gasesc la liber iphone5 alb minim32GB la un pret rezonabil…
    @zaone o sa ne “vdm” pe acolo?

  28. Da…observ din ce in ce mai mult difersitatea ofertelor celor din Cosmote, vad ca incep a castiga teren si pe segmentul business.