Prima Pagina Android iOS – conceptul unui Springboard cu Live Tiles si widget-uri din Android...

iOS – conceptul unui Springboard cu Live Tiles si widget-uri din Android (Video)

[youtube]http://youtu.be/D96TDxXRDgc[/youtube]

  Multa lume este de parere ca Springboard-ul iOS-ului ar trebui serios modificat pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a face mai multe in el, deocamdata Apple nu este de acord, insa un concept interesant ne arata ceea ce am putea avea. In clipul video de mai sus aveti o combinatie intre Live Tile-urile din Windows Phone 8 si widget-urile din Android, iar rezultatul este prezentat sub forma unor iconite care se pot mari pentru a afisa informatii din aplicatii, ori optiuni pentru controlarea functiilor acestora si a iOS-ului.

Inspired by the more living home screens of Windows Phone and Android, this concept video shows how the iOS home screen could become more. In this concept, an app icon can be resized from 1×1 to 2×2 or 4×2. The increased size can house widget like functionality and provide easy access to core features of that particular app. For example, you could expand the Settings icon into a widget with a brightness slider, and quick toggles for WiFi, Bluetooth, Personal Hotspot and Do Not Disturb.

  Exact precum in cazul Live Tile-urilor, dimensiunea iconitelor poate fi reglata in functie de preferintele utilizatorilor, tot dimensiunea fiind cea care controleaza informatiile afisate pe ecran. Ca sa fiu sincer nu m-ar deranja sa vad asa ceva in iOS, insa nu cred ca Jony Ive ne-ar putea aduce vreun sistem asemanator vreodata.

Thanks to A.

 • AlexMihail

  Nu-mi plac. Mai degraba cele clasice in format 3D. Sau pentru cine doreste…….desi nu le vad implementate in iOS

 • Iulian

  ba chiar arata interesant ar fi o schimbare radicala de la primul iPhone aparut, parerea mea

 • Madalin

  Ar fi foarte tare asa ceva… Sa aiba grija sa nu ii dea in judecata microsoft sau google!

 • Vali

  din experienta utilizarii WP8 va pot spune ca imi place extrem de mult si am reusit sa am cam tot ce imi trebuie intr-un singur ecran cu unele iconite mai mari si altele mai mici

 • Amfetamin

  E super belea!

 • claudiu91

  nu vad așa ceva implementat în ios. uitați-vă la microsoft ce bine arată și uitați-va la caricatura asta… credeți ca ar alege cineva caricatura de sus sau ce au făcut cei de la microsoft???

 • Lukas

  ar fi fain daca un dezvoltator de tweak-uri ar face asa un tweak!

 • Interactiv

  vali, ce wp8 ai? maine merg la viena si nici acolo nu am vazut disponibil in magazine si m-ar fi interesat un htc 8x.

 • marcel

  un tweak gen fac pariu ca o sa apara

 • Skero

  O idee buna pe care daca apple o ia in serios si o fac in stilul lor o sa dea bine rau. Zic eu.

 • interesant