iPad Mini si iPad 4 Wi-Fi Only vor fi disponibile incepand de maine in magazinele resellerilor de produse Apple

  Saptamana trecuta v-am spus ca iPad Mini poate fi precomandata de la resellerii de produse Apple, insa fara a sti data la care o veti primi acasa sau cati bani veti plati pentru ea, in weekend marii retaileri au inceput sa promoveze produsul in propriile magazine si pe website-uri, iar saptamana aceasta magazinele online importante o mentioneaza pe prima pagina. Problema este ca in Romania iPad Mini este doar prezentata ca fiind disponibila din 2 noiembrie, nu exista preturi listate pentru ea si intreband un reseller despre livrare, mi s-a spus ca nu exista termene de livrare.

  Avand in vedere ca toate magazinele anunta disponibilitatea iPad Mini din 2 noiembrie, cred ca acel reseller a mintit putin, nu pot decat sa ma intreb ce are Apple in cap cand face asemenea lucruri, insa am observat ca situatia nu se limiteaza doar la Romania. Practic desi magazinele Apple au preturile disponibile de aproape o saptamana, in Romania le vom afla abia maine, asa ca ar fi bine sa aveti bani pe card daca doriti iPad Mini. Preturile ar trebui sa inceapa de pe la 1600 – 1800 RON pentru versiunea Wi-Fi Only 16 GB, doar versiunile Wi-Fi Only fiind puse in vanzare maine.

  Despre disponibilitatea iPad 4 deocamdata nu se stie nimic. Daca e sa va recomand vreun magazin de la care sa faceti o achizitie, eMAG-ul ar fi acela si asta pentru ca ei au in general stocuri foarte mari. Preturile vor fi aceleasi la toti vanzatorii certificati de Apcom.

UPDATE: Conform Apcom, atat iPad Mini Wi-Fi Only, cat si iPad 4 Wi-Fi Only ar trebui sa fie disponibile incepand de maine in magazinele resellerilor Apple din Romania.

Modelele iPad mini Wi-Fi şi iPad (generaţia a 4-a) Wi-Fi vor fi disponibile în variantele de culoare alb-argintiu şi negru-cenuşiu în capacităţi de 16, 32 şi 64 GB din data de 2 noiembrie în magazinele autorizate din reţeaua de distribuţie Apcom.