iPad Mini si iPad 4 au fost primite cu putin entuziasm de lumea intreaga (Video)

[youtube]http://youtu.be/fXWD262kMnI[/youtube]

  iPad Mini si iPad 4 au fost lansate astazi in peste 34 de tari din lumea intreaga, in unele lansarea intercalandu-se cu lansarea iPhone 5. Aceasta dezorganizare din cadrul Apple a generat un interes mai scazut pentru iPad Mini si iPad 4 in multe tari, insa tarile care aveau deja iPhone 5 nu au avut foarte multi oameni interesati de tablete. Chiar daca in general produsele Apple atrag cozi mari, in cazul iPad Mini lucrurile nu au mai stat asa si fie frigul i-a motivat pe oameni sa stea acasa, fie comenzile facute deja online i-au determinat sa nu stea la coada, fie interesul este scazut pentru tableta.

  Desi oamenii nu s-au inghesuit in fata magazinelor Apple, asta nu inseamna ca nu au existat cozi, ci inseamna ele au fost mai scurte decat de obicei. Interesant este ca in New York-ul lovit de uraganul Sandy au stat 500 de persoane la coada pentru a achizitiona noile produse, deci au existat persoane dornice sa cumpere ceva. Puteti cumpara acum iPad Mini si iPad 4 din Romania, eMAG-ul avand cateva unitati in stoc.

7 COMENTARII

  1. Era o imagine destul de ciudata azi dimineata in fata Apple Store-ului cu toti angajatii pregatiti de valul de cumparatori care nu mai aparea. Aveau pregatite si numere de ordine, insa cine vroia sa isi cumpere intra linistit in magazin. Desi coada lipsea, in 2 ore se vanduse tot stocul de 16 GB ( alb si negru ).

  2. am crezut ca Radu a spus la misto 80% chinezi dar chiar asa este :)) coada este formata din chinezi speculanti si cativa “true buyers”

  3. Am fost azi la magazin si am vazut Ipad mini,arata bine sint curios cum vor merge vinzarile si daca vor reusi sa ii detroneze pe ceilalti.Parerea mea este ca cei care cumpara mini tableturi sint in mare parte cei care citesc carti.Deci vom vedea!

  4. Apple are smecheria lor cu stocurile demult ca sa para ca se dau ca paine calda. Chiar daca erau 10 oameni la coada ei ar fi avut 9 tablete pe stoc. 🙂 ipad 4 cred ca l-au scos prea devreme, iar azi deja si-a luat primul coleg iphone 5 si m-am jucat si eu. Parca nu mai e sentimentul acela de “Wow! iphone!” cand de atatia ani arata exact la fel. In schimb se misca prin meniurile alea cum nici nu as visa pe iphone 4.