Prima Pagina Apple Apple publica in ziarele din Marea Britanie un anunt prin care recunoaste...

Apple publica in ziarele din Marea Britanie un anunt prin care recunoaste ca Samsung nu a copiat design-ul iPad

  O instanta din Marea Britanie a obligat, pentru a doua oara, Apple sa publice pe propriul website si in ziare de mare circulatie un anunt prin care admite ca Samsung nu a copiat design-ul iPad si cei de la Apple au facut intr-un final acest lucru. Apple a respectat de aceasta data indicatiile curtii de justitie din Anglia si Wales, anuntul a aparut in ziarul The Guardian si in curand va fi publicat in altele de mare circulatie, iar umilinta celor de la Apple este departe de a se termina.

  Pe propriul website compania trebuie sa publice un anunt asemanator care trebuie sa ramana public timp de 6 luni de zile, iar miliardul de dolari castigat in SUA nu acopera, din punctul meu de vedere, umilinta cauzata de aceasta hotarare a instantelor din Marea Britanie.

 • Maryan

  Mai bine închid site-ul 6 luni de zile :))

 • Mihai_rt

  Uneori castigi, alteori pierzi
  Cum ideea unei tablete aparuse pe piata cu mult inaintea lansarii ipad, clar ca samsung nu putea sa i imite

 • leo

  E mai dureroasa asta pt Apple decat toate procesele pierdute pana acum de Samsung la un loc. Auch!

 • Ion

  Nu au spus ca “cei de la Samsung nu au copiat produsele Apple” ci ca “Samsung nu a incalcat…” …brevetul ala de design.

  E o diferenta de exprimare in limbaj, foarte importanta si in drept, dar si pentru Gheo, care citeste doar “brevetul respectiv nu a fost incalcat”. Asa si?

  A intrat deja in folclor faptul ca Samsung a copiat Apple, iar in anunt ei nu au spus contrariul.

  (n-am citit minuta deciziei, nu stiu daca instanta a dispus ca Apple sa spuna “cei de la Samsung nu au copiat”. Daca asta ar fii situatia, anuntul lor in continuare nu respecta spiritul deciziei)

 • @Ion: Neincalcand acel brevet, rezulta ca nu au copiat design-ul, daca il copiau, se descoperea incalcarea.

 • Anonim

  si tot asa daca am de gand sa cumpar o tableta,tot ipad se cumpara nici gand de kkt ala de samsung si cu quad core si i7 nu as lua ,in plus toti competitori apple 90% folosesc kkt ala de sistemu ala de operare

 • Pingback: Judecatorul care a dat una dintre cele mai ciudate decizii impotriva Apple a fost angajat de catre Samsung | iDevice.ro()