Prima Pagina Apple Principalul magazin Apple din New York ramane fara tablete iPad Mini in...

Principalul magazin Apple din New York ramane fara tablete iPad Mini in stoc in doar 3 ore

  Desi uraganul Sandy a facut ravagii in orasul New York, lansarea iPad Mini nu avea sa prinda 800 de locuitori ai orasului in case, ci avea sa ii adune in fata celui mai important magazin Apple din oras. In 3 ore toate versiunile iPad Mini Wi-Fi Only au fost vandute si asta in conditiile in care o buna parte din oras nu are electricitate, in unele locatii nu se gaseste benzina si multa lume incearca sa recupereze de pe strazi obiectele scoase din casa de catre uragan.

According to the records Piper Jaffray’s Gene Munster has been keeping since 2008 (see below), that’s more customers than turned out for the iPhone 3G, iPhone 3GS and iPhone 4S.  And by 9:56 a.m. — four minutes before the doors finally opened — I counted 801 men, women and children. Only the iPhone 4 (1,300) and iPad 2 (1,190) drew bigger crowds.

   Nu stiu cate companii au fani care sa mearga sa achizitioneze noile produse dupa ce orasul in care locuiesc a fost lovit de un uragan puternic, insa asta demonstreaza din nou cat de loiali sunt clientii Apple. Desi in lumea intreaga liniile de asteptare pentru iPad Mini au fost mai scurte decat de obicei, tabletele s-au vandut rapid din magazinele companiei, multe ramanand fara stocuri la doar cateva ore dupa lansarea oficiala.

 • Niceman

  Sunt prea idioti vine sf lumii pt ei si trebuie sa ii prinda cu o tableta in brate si cu facebook in fata sa dea checkin

 • Hybrid

  Sa vedem cum le incarca si de unde net 🙂

 • filter

  Nu e chiar asa cum se prezinta la TV. Nu va imaginati ca acolo e Armaghedon si aia stau la coada la ipad. E vorba de un oras de 10 milioane de oameni, doar nu a distrus uraganul casele a 10 milioane de oameni. Firma mea are birourile principale in New York, in afara de prima zi cand a picat curentul prin casele oamenilor, serverele din centrul manhatanului nici macar nu au intrat pe UPS, iar cladirea nu are generator.

 • Claudiu daniel

  Bai ce rai sunteti ! Nici nu ne putem imagina ce e pe capul unora si ACEL lucru ( de a “pune ” mana pe un produs pe care il avea oricum in gand sa ia) ii face sa mai uite din belele prin care trec , mai usor…Nu credeti?! Daca oricum multe nu prea au ce sa faca!!!

 • Dennis Hapca

  impresionant!

 • Richard

  Sunt curios oare ce nunar de tablete au pe stoc la deschidere. Sincer sa fiu nu cred ca au mai mult de 2-300..

 • Andrei

  Au ramas fara tablete pe stoc.

  Dar care a fost stocul?

 • Pingback: Bisnitarii chinezi de pe piata gri nu sunt chiar atat de interesati de iPad Mini | iDevice.ro()