Bisnitarii chinezi de pe piata gri nu sunt chiar atat de interesati de iPad Mini

  Desi iPad Mini pare sa fie un real succes in toate tarile in care a fost lansata, in China vanzatorii de pe piata gri nu sunt chiar atat de interesati sa cumpere produsul in cantitati mari. Discutand cu unul dintre cei mai cunoscuti bisnitari din piata SinTat, cunoscuta in Hong Kong pentru faptul ca toate produsele noi apar extrem de rapid la preturi destul de mari, cei de la micgadget au aflat ca putine unitati sunt disponibile pentru achizitie acolo si prea multe alte nu vor mai ajunge. Se pare ca acum consumatorii nu sunt chiar atat de interesati de produs si e normal, avand in vedere ca el este abia aparut pe piata, iar multa lume este confuza si nu stie cum sa il priveasca.

  Daca vorbim despre iPad 4, lucrurile nu sunt diferite absolut deloc, tableta aceasta nefiind luata in calcul de catre bisnitarii care au cumparat iPad Mini. iPad Mini este un produs facut special pentru cei care nu vor iPad sau nu au bani de iPad, iar iPad 4 este facuta in principal pentru cei care inca nu au cumparat o tableta iPad.

3 COMENTARII

  1. Piata Sin Tat din Mong Kok (HK) e dominata de produse Apple , iar cele cu Android sunt doar cele la kil : telefoane chinezesti no-name , sau tablete care le gasiti si in Romania sub numele Allview , eboda si alte nonameuri.