10% din traficul de internet global este facut de pe browsere ale terminalelor mobile

  In ultimii ani s-au vandut foarte multe smartphone-uri si tablete, iar asta a determinat o schimbare radicala in modul in care utilizatorii acceseaza website-urile. Daca anul trecut doar 7.7% din traficul global era facut de pe browsere mobile, in luna octombrie a acestui an cifra a crescut la 10.3%. Practic peste 10% dintre cei care navigheaza pe internet o fac de pe un smartphone sau o tableta si asta demonstreaza cat de mult a crescut acest segment in ultima vreme.

  Daca facem o separatie a device-urilor care folosesc aceste browsere mobile, atunci iOS-ul iese pe primul loc cu 60% din trafic, el este urmat de Android OS cu 27%, iar dupa ele urmeaza restul sistemelor de operare pentru terminale mobile. Suprematia iOS-ului pare a fi greu de oprit in momentul de fata, mai ales ca majoritatea posesorilor de terminale Android nu folosesc dispozitivele pentru a naviga pe internet, insa probabil in urmatorii ani lucrurile se vor schimba.

3 COMENTARII

  1. Na,c degeaba au Galaxy-urile de toate felurile si Note-urile display-uri de 4.3,4.8 sau peste 5″ si,zic ei in Promo-uri,numai bune de navigatie pe net cu ditamai ecranurile,ca tot iOS-ul e pe primul loc. Dar sunt curios,se referă la navigare pe device-uri mobile indiferent de conexiune,adică si 3G si wireless de pe mobil sau doar 3G? Ca eu de ex decât sa pornesc compu stau pe wireless mai mult pe IPhone,doar cand mai trag vreun film pornesc compu?

  2. Salut , stiu ca este OFF Topic , Zazone .. am o rugaminte daca ai timp si pentru mine , am un vechi Iphone 2G , vreau sa bag un iOS 4.2 .. nu gasesc un tutorial care sa aibe link-uri active ca sa pot sa bag , daca ai putea sa ma ajuti ar fii perfect.. am cautat si pe site dar nu am gasit ceva Exact.. ms si scuze ink 1 data de off topic