iPhone 5 vs iPad 4 vs iPad Mini vs iPad 2 – comparatie macro intre imaginile afisate pe ecran

  iPhone 5, iPad 4, iPad Mini si iPad 2 sunt 4 iDevice-uri ale Apple in care avem doua modele de ecrane diferite si 4 specificatii in ceea ce priveste numarul de pixeli per inch. iPhone 5 are 326 ppi, iPad 3 are 264, iPad Mini are 163 si iPad 2 are 132, iar in imaginile din acest articol observati cat de mult conteaza densitatea pixelilor. Desi iPad Mini nu are un ecran Retina si diagonala LCD-ului implementat in ea ii ofera un numar de pixeli per inch mai mare decat cel din iPad 2, din pacate calitatea imaginilor este la fel de proasta.

  Indiferent cum am privi situatia, iPad Mini fara Retina Display nu este grozava, Apple stie asta, toata lumea stie asta, insa tableta este oricum cumparata de un numar impresionant de oameni.

9 COMENTARII

  1. @ Catalin mentine-te ca te mentii degeaba!
    Vrei sa spui ca nu exista diferente notabile intre ipad 2 si ipad 4? Ca sa nu mai vorbim de cele 2 iphone! Hai sa fim seriosi!

  2. Ce faci cu lte? Daca ai memorie de 64 gb ptr ce iti trebuie download de 10 mb / sec? Sau si mai sec: daca dai pe un abonament de 2gb 25-30 euro ma intreb la ce iti trebuie LTE. Probabil o sa fie abonamente de 10gb la 300 euro – buna afacere! Chiar nu am nevoie de de 4g la preturile astea. Acuma oare ce faci cu iphone 5 cand nu poti sa folosesti 4g?? Mai bine raman la 4s inca vreun an. Iti zic sincer ca abia acuma se foloseste 3g ceva mai mult, ca sunt 100% ca nu descarca romanii filme de pe 3g si nu din cauza vitezei ci din cauza banilor frate. Ai tel iphone 5 si nu faci nimic cu el, faci poze si facebook asta e realitatea! Aaa mai comentezi pe bloguri dinastea ca se te afli in treaba…

  3. @Catalin .Eu nu am ureche fina,asa ca daca un meloman asculta un mp3 il zgarie pe urechi,pentru mine e super fin mp3.Pe partea de video insa,creierul meu e sensibil,pot sa spun ca ma incadrez intre cei cu afinitate mare pentru perceptia vizuala.Aici ma “zgarie” pe mine pe creier ipad mini.De multe ori am vazut comentarii la filme rip,in care unii ii dau nota video mare,desi se vede oribil,asta denota ca pe ei nu ii deranjeaza,atata timp cat se misca ceva pe ecran.Deci,in concluzie e mare,mare diferenta intre ipad 2 si ipad4.

  4. Intr-adevar, exponentiala diferenta, intre Ipad 2 si 4… diferenta asta e pentru oamenii bolnavi si complexati… nu cred ca Ipad 4 zboara, sau face ceva ce Ipad 2 nu poate face… acelasi lucru e valabil si pentru Ipad 2 si 3… Uite din cauza asta nu citesc eu bine stirile pe Ipad 2, ca nu am retina… ce sa zic, sau cu nu am Dual-Core A6X… Fiti seriosi ! Deja, bateti putin spre absurditate…