Apple a testat mai multe versiuni ale iPad Mini inainte sa o aleaga pe cea “corecta”

  La conferinta de prezentare pentru iPad Mini, Phil Schiller a facut o gluma spunand ca tableta are un ecran de 7.9 inch, deoarece e usor sa tii minte diagonala, avand in vedere ca tableta iPad are un ecran de 9.7 inch. In realitate decizia implementarii unui asemenea ecran are legatura cu faptul ca aplicatiile de pe iPad functioneaza fara probleme pe iPad Mini, dar si cu faptul ca diagonala mai mare anuleaza in anumite conditii avantajul ecranelor cu rezolutie mai mare.

  Apple a testat mai multe versiuni ale iPad Mini, confirmand pentru Pocket-Lint acest lucru, si era normal sa se intample asa. Apple probabila  testat tablete cu ecrane de 7 inch – 8.x inch, pentru a vedea care este mai potrivita pentru utilizatori, dar si pentru ecosistemul sau, iar in final ecranul de 7.9 inch a ramas in ea. Apple rareori face decizii pripite si cand lanseaza produse complet noi, are intotdeauna grija ca utilizatorii sa aiba tot ceea ce au nevoie, pe parcurs gresind in implementarea functiilor noi.

3 COMENTARII

  1. Avand in vedere ca are aceeasi rezolutie ca si primele iPad-uri, si aceeasi densitate a pixelilor ca si primele iPhone-uri, nu cred ca au testat prea mult