Apple va incepe in curand sa vanda terminale iPhone 5 decodate in propriul magazin

  In ziua lansarii terminalului iPhone 5 in SUA, Apple a anuntat ca nu va comercializa oficial dispozitivul decodat, insa eu am reusit sa achizitionez doua terminale la pret intreg, decodate, de la un magazin Apple din San Francisco, si nu de la AT&T. Terminalele au fost cumparate la pretul de 650$(versiunea 16 GB) + taxe, adica 705$, si se pare ca abia acum ele vor intra oficial in oferta Apple. Compania nu le listeaza in pagina de achizitie a iPhone 5, insa o cautare facuta pe website-ul Apple releva faptul ca ele exista si asteapta doar sa fie listate.

  Preturile terminalelor sunt exact cele de anul trecut, in functie de statul in care le achizitionati puteti plati taxe de pana la 10%, iar dispozitivele vor fi decodate international. Nu se stie deocamdata cand vor intra in vanzare in SUA aceste dispozitive, insa de indata ce apar oficial va voi anunta.

12 COMENTARII

  1. Tu ai zis ca apple incepe va incepe in curand sa comercializeze iphone 5 decodat in propriul magazin. N-ai specificat nicaieri in mod explicit ca este vorba de apple store-ul din SUA.
    “Propriul magazin” inseamna si apple store-urile aflate in alte tari precum UK, Olanda, Germania etc. unde sunt comercializate decodate dupa cum banuiesc ca stii deja.

  2. Eu tot stau cu refresh pe pagina apple sa vad daca apare la liber.. am incercat sa dau iarasi search ” iphone 5 no contract ” iphone 5 factory unlocked ” au disparut paginile 🙂 am rugat un prieten din state sa sune la apple & att si nu au idee cand va fi pus in vanzare, emag am vazut ca au pus data de 9noiembrie , sa vedem acum 🙁