ZoPhone i5 – una dintre cele mai bune clone ale iPhone 5

  Pe piata chineza saturata de clone ale iDevice-urilor a aparut acum un nou model de “smartphone” care ar trebui sa reproduca fidel terminalul iPhone 5. ZoPhone i5 se numeste clona produsa de catre chinezi, ea ar urma sa coste doar 200$ si la un asemenea pret multi chinezi vor fi interesati sa o cumpere. Clona ruleaza un Android OS modificat pentru a semana cat se poate de bine cu iOS-ul, ea are un ecran de 4 inch cu rezolutie 1136 x 640(identica cu ce a iPhone 5), are un procesor dual-core de 1.2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB spatiu de stocare, camera de 8 megapixeli, baterie de 1400 mAh, si cam atat.

  ZoPhone i5 urmeaza sa fie lansat in China in viitorul apropiat la pretul de 200$, mentionat anterior, si sunt sigur ca multe unitati vor ajunge pe mesele bisnitarilor din intreaga lume, iar destule persoane vor fi pacalite cu asemenea dispozitive.

8 COMENTARII

  1. Am vazut o poza pe site-ul care il comercializeaza si daca te uiti cu atentie vezi ca au sters marul si au scris ZO peste. Toate pozele sunt cu i5, au modificat doar spatele.

  2. cat de prost tre sa fii sa pui botul la asa ceva ….e ca si cum te-ar opri un smecher in statie sa-ti vand un telefon la pret de nimic …tu il butonezi ,ii zici DA frate ,gata batem palma, uite leul….si el sub pretextul ca se grabeste sa prinda tramvaiul…cat timp numeri tu banul el iti spune ca il baga in husa si mai si leaga husa la gura cu 10 noduri .Si pac s-a urcat in tramvai iar tu ramai cu buza umflata si macheta din husa (husa era gata pregatita in buzunar…tipul o scoate cat timp numeri tu banii si baga telefonul in acelasi buzunar de la haina

    ff tare..am vazut cu ochii mei faza asta in Timisoara

  3. Rundown eu nu am văzut Live așa ceva dar am un prieten care m-a sunat acum vreo 2 ani sa îmi zica ca si-a luat iPhone ieftin tare, cu vreo 300 de lei. Am rămas surprins si l-am întrebat de unde dar el făcea haz, de necaz, mi-a povestit tot cum se intamplase ca s-a dus un tip la el care părea drogat, i-a arătat telu, a început sa negocieze la preț , insa prietenul meu nu vroia sa cumpere ca nu avea bani, dar dacă a văzut ca i-l lăsa așa ieftin a scos de pe card. Asta cât timp scotea el banii se făcea ca vorbește la telefon cu unii, ca si cum ar fi urmărit , al meu a luat telu băgat in husa cum ai zis si tu, a luat-o la fuga pana la cămin cu gândul sa nu îl urmărească vreunii sa îl bată si când a ajuns a vazut ce teapa luase, ca nu era decât o macheta. Toată faza s-a petrecut in Bucuresti . Iar mie la Sinaia vroia un tip sa îmi vândă niște clone de nokia pe motiv ca are nevoie de bani si ca le da ieftin. Tot îmi explica el mie ce bune sunt si ca sunt scumpe rau in magazin, eu amuzandu-ma pe seama lui. Când i-am zis sa plece ca știu cu ce se ocupa si ca sunt niște copii ordinare nu mai stia ce sa mai zica :)) am mai cunoscut o tipa la Brașov care avea un e72 si vroia sa se conecteze la wifi si sa ii bag si ei o aplicație de mess, iar când i-am zis ca e doar o replica parca ii dădusem cu ceva in cap, ca nu se poate ca e original ca l-a primit cadou de la o ruda din afara, tot nu ii venea sa ma creadă, ea era convinsa ca are e72 :))

  4. da Flo…asa este.Metoda asta de fraierit cu macheta si husa legata cu 10 noduri la gura e cea mai folosita…pana dezlegi tu toate nodurile ,tipul e deja disparut