Belkin produce primele accesorii compatiible in mod oficial cu portul Lightning

  Dupa implementarea portului Lightning in terminalul iPhone 5 Apple nu a permis producatorilor de accesorii sa fabrice produse compatibile cu aceasta tehnologie, cel putin pana cand acestia aveau sa primeasca o certificare. Belkin a primit aceasta certificare si acum a pus in vanzare primele accesorii compatibile cu noul port Lightning, ele fiind disponibile pentru precomanda pe websiteul companiei, insa primele livrari se fac abia la jumatatea lunii.

  Doua produse au fost oficial lansate de catre companie: primul este un incarcator pentru masina, el fiind compatibil cu iPhone 5, iPad Mini si iPad 4, iar cel de-al doilea este un dock in care poate fi montat un iPhone 5. Ambele produse pot fi precomandate in momentul de fata de pe website-ul companiei la pretul de 30$, ambele vor fi livrate dupa data de 15 noiembrie pentru utilizatori si daca aveti un terminal compatibil cu dock-ul Lightning, atunci poate veti fi interesati de ele.

5 COMENTARII

  1. Da, Belkin ajunge in România accesorii pt Apple dar numai prin reselleri. Am eu câteva accesorii pt 4s de la ei si cred ca sunt cele mai reușite dintre restul producătorilor.