Apple deschide primul sau magazin din Shenzen, mii de oameni participa la eveniment (Video)

[vimeo]http://vimeo.com/52853309[/vimeo]

  In ciuda faptului ca in China exista cele mai multe clone ale produselor Apple si in ciuda faptului ca de acolo apar cele mai multe zvonuri in legatura cu viitoarele produse ale companiei, Apple este foarte iubita. In weekend compania a deschis primul sau magazin din Shenzen si cateva mii de persoane au participat la evenimentul de deschidere, iar in clipul video de mai sus aveti totul prezentat. Nu stiu cate companii de pe glob ar putea aduna atatea persoane la deschiderea unui magazin, insa popularitatea Apple este in continua crestere.

7 COMENTARII

  1. Apple este super iubita in China , poate la fel de mult ca in America . Daca dorea sa le dea o (si) mai mare lovitura speculantilor deschidea magazinul in estul Shenzhen-ului , in cartierul electronicelor , in zona Huaqiang Road.

  2. @Darie, chinezii sunt unul din cele mai inchise popoare si de la Mao Zedong incoace au fost lipsiti de multe drepturi si educati sever. Ultimele generatii au deja in sange neincrederea in ziua de maine si pesimismul, in general. Majoritatea afaceristilor si celor ce incep sa traiasca bine si sa fie fericiti, rezideaza off-shore-urile Chinei de Est si Sud-Est, precum si in marile orase. Pentru restul conceptul de libertate si fericire se rezuma la acoperirea nevoilor de prima necesitate. Daca in Anglia anului 1900 locuitorii cheltuiau, in medie, 11% din salariu pe mancare, igiena etc, atunci chinezii de acum cheltuie 32% (in 2010, conform WorldBank), si alea nu pe toate necesitatile primare .