iOS 6.0.1 nu rezolva problema auto-brightness-ului

  Dupa lansarea iOS 6, multa lume a descoperit rapid ca Apple a schimbat modul in care functioneaza functia auto-brightness, dar si faptul ca senzorul de luminozitate nu functioneaza cum trebuie. Practic auto-brightness-ul nu modifica setarile de luminozitate a ecranului, indiferent cum setati slider-ul, decat dupa ce o sursa de lumina puternica este apropiata de catre el. Problema pare a fi una de calibrare, deoarece dupa apropierea unei surse puternice de lumina totul functioneaza corect.

  Din pacate in iOS 6.0.1 problema nu a fost rezolvata, si din pacate trebuie sa recurgeti in continuare a aplicarea unui “soc” de lumina terminalului pentru a “trezi” senzorul din el.

22 COMENTARII

  1. Nu e o problema, e schimbat modul in care functioneaza… trebuie sa il setezi pentru intuneric si lasi auto pe on…la lumina se va schimba automat!

  2. Eu am Iphone5 negru, nu inteleg problema asta, mie chiar nu imi face nasoale…..imi seteaza bine brightness-ul, nu fluctueaza asa tare, doar isi face treaba!

  3. La mine functioneaza,doar ca nu functioneaza asa instant ca la iP4. Are un delay de circa 10 secunde. Inca nu i-am facut update la 6.0.1

  4. A fost gandit cu un delay care exte exceptional dupa parerea mea… deci nush cum are lumea probleme cu ele probabil ca nu stie sa il seteze… eu l-am setat odata pe luminozitate mic si odata pe mare si la luminozitate mica scade pana la setarea facuta de mine la lum mare le fel 😉

  5. 1. faceti intuneric in camera
    2. setati luminozitatea o idee peste minim
    3. blcocati iphoneul
    4. restartati cu lumina stinsa in camera
    5. aprindeti lumina – deblocati telefonul asteptati sa creasca luminozitatea, apoi stingeti din nou lumina
    6. acum functioneaza !
    Testat pe iph 4 si pe 4s inca de pe ios6. Pe ios 6.0.1 procedati la fel, daca nu va functioneaza !

    Sper sa intelegeti, nu prea le am cu explicatul 🙂

  6. la mine functioneaza chiar bine.la iOs6 aveam probleme , trebuia sa aplic metoda cu “socul” de lumina , in schimb la 6.0.1 nu mai are nevoie de acest tratament , se “vindeca” singur. e drept ca nu e la fel de rapid ca la iOs5 dar……………..functioneaza

  7. la mine după ce crește luminozitatea ecranului și fac întuneric în cameră nu scade deloc, rămâne la aceeiași intensitate, în mod normal nu ar trebui să scadă odată cu valoarea luminii din cameră?