iOS-ul poate, aparent, sa fie instalat si pe DSLR-uri

  Avand in vedere ca autenticitatea pozelor nu poate fi confirmata, priviti-le ca fiind cel mai probabil false, insa in afara iOS-ului pe acele camere ar fi fost instalate si Android OS sau Windows Phone. Eu unul sunt destul de circumspect in ceea ce priveste posibilitatea de a instala aceste sisteme de operare pe DSLR-uri, insa in China orice este posibil.

12 COMENTARII

  1. Aparatul este un Canon 5D Mark 3, si clar sunt false, ai nevoie de lupa ca sa vezi doar numele folderului, plus ca are multe aplicatii instalate, camera nu are wifi, si cum sincronizeaza cu iTunes… fake!

  2. Foarte greu este sa transferi niste printscreen-uri in aparat si sa le afisezi.. :)) Daca va uitati cu atentie veti observa ca acest “iDevice” este conectat atat la o retea wifi cat si la una GSM, poza cu CS este afisata pe tot ecranul, pe cand cea cu Dota are black borders pe lateral. Plus de asta, sunt 3 modele diferite de camere. Fake..

  3. Cine naiba scrie librarii pt procesoarele din camerele foto. Cine modifica kernel- ul ios-ului care sa poata sa ruleze pe microcontrolere pe 8 biti?:)) si in plus e nevoie de putere de calcul pt a rula ios.sunt false pozele.

  4. Sunt screenshoturi puse pe aparat … nu inteleg de ce toata lumea urla ca-s fake … Ideea e ca-i amuzant sa vezi asta pe un aparat, nu sa pacaleasca pe nimeni 😉

  5. Exista camere foto cu Android, dar acele camere foto au “sub capota” procesoare dual sau quad core si cam 1gb ram (cea de la Samsung are si 4G).
    Ce vad sus e foarte putin probabil si daca nu cumva mi se pare, in prima poza camera are semnal si nume operator ceea ce e clar imposibil :))

  6. Este imposibil de instalat un OS decent pe camere foto, care au o memorie interna prea mica (32MB, in general), doar pentru cateva fisiere audio pentru slide-show si pentru cache-ul fisierelor. Iar de pe card nu are cum sa booteze, cel putin eu nu cred ca e posibil.

  7. chiar daca nu are wi-fi exista cardul SD eye-fi care are wi-fi. Cu el poti la aproape orcice camera foto sau video care are SD sa faci conexiune wi-fi. So, faci poza si iti apare intr-o secunda pe iPhone, iPad, etc. http://www.eye.fi