Badabing! – aplicatia pentru iOS care cauta pe Facebook doar poze in care prietenii tai apar in costum de baie

  Badabing! este o aplicatie pentru iOS care are o functionalitate ciudata pentru unii, grozava pentru altii. Aplicatia a fost conceputa special pentru cei carora le place sa vada poze cu prietenii lor, insa aplicatia cauta doar acele poze in care prietenii apar in costum de baie. Da, aplicatia cauta prin albumele prietenilor vostri, selecteaza pozele in care acestia sunt in costum de baie la mare, langa o piscina, etc, si vi le afiseaza foarte frumos intr-un album, exact precum in imaginea de mai sus.

Have you ever browsed endlessly through a friend’s albums looking for beach or pool pics? Badabing! helps you find them in a minute. Then browse, bookmark or share! The only social image recognition app.  More search options coming soon!

  Compania nu spune cum anume cauta pozele in albumele prietenilor, insa atunci cand o instalati trebuie sa va logati prin ea la Facebook si sa ii oferiti acces la contul vostru. Ideea aplicatiei va oripila pe multi, in timp ce pe altii ii va bucura si cred ca multa lume va fi interesata sa o utilizeze, mai ales ca in curand vor fi implementate diverse alte optiuni pentru cautarea pozelor. Badabing! este disponibila pentru 1.79€ in App Store si functioneaza nativ doar pe iPhone/iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Badabing!

1.79

s





Developer: Desarrolladora de…
Categoria: Social Networking


Descriere: Have you ever browsed endlessly through a friend’s albums looking for beach or pool pics Badabing! helps you find them in a minute. Then browse, bookmark or share!

The only social image recognition app.


Dimensiunea aplicatiei este: 2.2 Mb


1 COMENTARIU

  1. Mda…grozava aplicatie. Cand o deschid, imi apare ecranul de incarcare dupa care se inchide aplicatia. A mai intampinat cineva problema aceasta?