Prima Pagina aplicatii PushTone iti permite sa setezi tonuri de apel personalizate pentru notificarile Push...

PushTone iti permite sa setezi tonuri de apel personalizate pentru notificarile Push din iOS, modifica si vibratiile

6

  PushTone este un tweak extrem de interesant care a fost lansat acum cateva luni de zile in Cydia si el permite posesorilor de iDevice-uri sa modifice tonurile notificarilor Push pentru fiecare aplicatie din iOS. De indata ce instalati tweak-ul el va adauga un meniu in aplicatia Settings de unde il puteti activa/dezactiva dar si un meniu in Settings>Notifications>App de unde puteti alege notificarile pentru aplicatii. Fiecare aplicatie din Notifications Center va avea meniul Push Tone activ si de acolo puteti alege orice sunet de alerta din iOS pentru notificarile primite de acea aplicatie. Din pacate Push Tone se limiteaza doar la sunetele disponibile deja pentru SMS/iMessage/Email iar altele nu aveti la dispozitie.

IOS has a powerful ringtone library. But It only could be used to system apps, like phone.message.etc.And also some apps don’t have a notification sound. All the notifications sound the same, you can’t tell the one which you care. With this tweak, you can select a sound from ringtone library for every push-enabled app. To assign a sound, go to the Notifiations panel in Settings, choose the app from the list and configure the sound played with the new option added to the bottom (see the screenshots). Sounds can only be assigned to app notifications that support audible alerts ‘sounds’. No icons added to the home screen. Options and info in Settings.

  Tweak-ul este disponibil de multa vreme in Cydia, insa dezvoltatorul sau l-a actualizat recent, a rezolvat cateva probleme de functionalitate si acum va da posibilitatea de a alege ce vibratie este rulata cand  primiti o notificare push intr-o aplicatie. Tot din meniul tweak-ului schimbati vibratiile, puteti face vibratii personalizate, la fel precum in cazul contactelor din iOS. PushTone este in continuare disponibil la pretul de 1.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia.