NowNow iti permite sa deschizi aplicatia Google Voice Search din orice meniu al iOS

  Saptamana trecuta Google a lansat in App Store o noua versiune a aplicatiei Google Voice Search, ea permitandu-ne sa efectuam cautari pe Google, la fel cum facem cautari folosind Siri. Aplicatia este mult mai rapida decat Siri, recunoaste la fel de bine cuvintele, si este disponibila pe o gama larga de iDevice-uri. Avand in vedere ca Siri este disponibil doar pe unele terminale lansate dupa iPhone 4S(inclusiv), tweak-ul NowNow a fost lansat in Cydia, iar cu ajutorul sau putem deschide Google Voice Search oriunde in iOS.

Requires latest Google Search app installed from the App Store. Start Google Voice Search from anywhere in iOS, much like Siri. On install, setup an Activator method in Settings. NowNow is especially useful for older devices and firmwares that don’t support Siri. It’s recommended to use the Short Hold home button method for the best effect.

  iDevice-urile care nu au Siri, au sistemul Voice Control, iar acest tweak va permite sa modificati iOS-ul, astfel incat atunci cand apasati indelung butonul Home sa deschideti aplicatia Google Voice Search si nu Voice Control-ul din iOS. Gestul care trebuie intreprins pentru deschiderea aplicatiei Google Voice Search poate fi personalizat din meniul de setari al Activator, iar tweak-ul NowNow este disponibil gratuit in Cydia.

8 COMENTARII