Prima Pagina aplicatii Aproape 1 milion de aplicatii au fost publicate pana acum in App...

Aproape 1 milion de aplicatii au fost publicate pana acum in App Store

  La conferinta de prezentare a iPad Mini, Tim Cook a afirmat ca peste 700.000 de aplicatii sunt acum disponibile in App Store, insa in realitate aproape 1 milion au fost publicate pana in prezent in magazinul virtual. Cei de la 148apps au o statistica interesanta si sustin ca 983,445 aplicatii au fost pana in prezent publicate in App Store, 263,993 dintre ele fiind retrase de catre dezvoltatori ori de catre Apple. 719,452 aplicatii ar fi acum disponibile pentru noi si cifra este mare.

  Daca Apple ar fi lasat in App Store toate aplicatiile publicate, atunci acum am fi avut aproape 1 milion de titluri in magazinul companiei, insa probabil pana anul viitor aceasta cifra va fi atinsa. App Store-ul este cel mai mare magazin virtual de aplicatii de pe glob, insa din pacate o foarte mare parte dintre titluri sunt complet inutile ori fura banii utilizatorilor, dar acelasi lucru se intampla in toate magazinele.

 • Catalin

  @Zaone, trebuia facuta o comparatie cu android market’ul..mereu ma contrazic cu fanii android despre multitudinea de aplicatii oferite de apple si cea oferita de android..

 • stefan

  nu stiu de ce va incanta atat de mult cate aplicatii sunt. cati dintre voi care dati banii aiurea pe aplicatii in appstore ati ajutat vreodata cu o donatie de 2$ macar?

 • Ionel

  Multe aplicatii sunt degeaba !!!

 • florin

  or fi 900k, dar degeaba…un studiu al unei firme din Germania [daca vrei neaparat sursa o caut si-ti spun] arata [la vremea aia] ca din 600k si ceva 400k nu au fost download-ate nici macar o singura data…ca sa nu mai zic de frumosul numar de 1900 de aplicatii Flashlight 🙂

  oricum, nu stiu cat conteaza pentru lume numarul de aplicatii. importanta e calitatea lor…si asta e destula 😛