SprayTech – carcasa pentru iPhone echipata cu “spray paralizant” (Video)

[youtube]http://youtu.be/6dzNBlzCuUk[/youtube]

  Daca v-ati dorit o carcasa care sa va ajute si in eventualitatea in care sunteti atacat, ei bine in clipul video de mai sus aveti o prezentare a carcasei SprayTech pentru terminale iPhone. Produsul este format dintr-o carcasa normala pentru iPhone 4/4S si un recipient de spray cu piper, recipientul montandu-se in partea din spate a carcasei. Practic acea carcasa reprezinta doar un suport pentru recipientul de spray cu piper, noi avandu-l oricand la dispozitie pentru autoaparare.

With a 3-step firing process, Spraytect is simple to use even in the most stressful situations. The pepper spray cartridge slides horizontally across the back of the case, so the spray button is right where your fingers naturally land on your phone. No searching, fumbling or repositioning required. With the well-thought design, normal phone functions like talking, texting, surfing and picture taking are uninterrupted.

  SprayTech costa doar 40$ si poate fi comandat de aici, insa stiti cu totii ca nu toate tarile de pe glob permit cetatenilor sa foloseasca spray cu piper sau sa detina un asemenea produs.