Transforma terminalul iPhone 5 intr-un telefon dual SIM cu un simplu adaptor (Video)

[youtube]http://youtu.be/-Z_dgbIVZ-0[/youtube]

  Pentru iPhone 4 si iPhone 4S exista adaptoare dual SIM, iar acum exista unul nou care este compatibil inclusiv cu terminalele iPhone 5. Cei de la USB Fever il comercializeaza, iar cu ajutorul sau puteti utiliza doua cartele ale unui operator de telefonie mobila. Clipul video de mai sus explica intreaga procedura si prezinta cat se poate de bine modul in care functioneaza produsul si partea interesanta este ca nu trebuie sa faceti jailbreak pentru a il utiliza pe dispozitivul vostru.

This OEM iPhone 5 dual SIM adapter works with iPhone 5/4S/4, works without rebooting your iPhone.  To get the dual SIM cards works with your iPhone 5, a ribbon cable is provided that you just need to insert the SIM adapter into the nano SIM on our specially made SIM tray. 

  Adaptorul dual SIM pentru iPhone 5 este disponibil pentru achizitie pe website-ul celor de la USB Fever la pretul de 34$ in care nu este inclus si transportul.

21 COMENTARII

  1. Stai sa inteleg,2 cartele ale unui singur operator de telefonie,adica suporta 2 simuri doar de la orange sau suporta ,unul orange si unul vodafone spre exemplu?

  2. Si la iphone 4 cum se prezinta acest adaptor va rog ca sant curios… Si se poate cumpara din Romania un astfel de adaptor pt iphone 4?
    Apreciez un raspuns zao

  3. Mai…da’ trazniti sunt chinezii astia. Mai ca m-au convins sa imi procur si eu una… Doar ca mi-am luat o carcasa super si e cam stransa pe tel si nu cred ca incape adaptorul ala. O sa o bombeze putin si nu o sa arate fain…in rest e tare…

  4. Exista un adaptor pt alt sim care se leaga prin BT cu iphoneul (deci fara fire) si prin intermediul unei aplicatii poti utiliza ambele simuri simultan (voce, sms, date).

  5. @Kla… pentru mine aia e o prostie…la care tine bateria f f putin, si sta conectat nonstop la iPhone, caruia si lui ii papa bateria, si trebuie carat dupa tine intr-un buzunar. Deci mai bine pt al doilea sim iti iei un Nokia mic care tine o saptamana bateria….fara tiganii.
    Dispozitivul asta prezentat mai sus e interesant….daca nu afecteaza functionalitatea telefonului. Ma intreb din ce meniu alegi sa suni de pe o cartela sau alta….fara o aplicatie dedicata.

  6. O mare porcarie…..iti cumperi iphone 5 si faci tiganie pe el. Mai somplu un telefon dual sim de 100 lei si iphonul. Si o sa ai 3 cartele.

  7. Buna! Am o intrebare. Iphone-ul poate avea o cartela de orange si alta de vodafone, sau doar de la acelasi operator?

  8. @Diana you can use card of any operators whether it is of Vodafone orange or any other. I am using this device & i glad to have such useful gizmo. I bought it from the G-telware.