O femeie incearca sa achizitioneze o tableta iPad in SUA, primeste in schimb o oglinda (Video)

  Daca se intampla vreodata sa aveti in fata vostra o propunere care pare prea frumoasa pentru a fi adevarata, atunci stiti deja ca exista sanse mari ca totul sa fie doar o pacaleala. O femeie din SUA nu a gandit la fel si a achizitionat o “tableta iPad” din parcarea unei benzinarii, insa in realitate a primit o cutie cu o oglinda “imbracata” pentru a arata precum o tableta iPad. Un barbat i-a a inselat-o pe femeie dandu-i o cutie sigilata a unui curier, insa in acea cutie se afla o oglinda impachetata intr-o bucata de carton care semana cu o tableta iPad.

Jalonta Freeman of Arlington, Texas was approached by a stranger at a gas station, selling what he claimed to be a brand new $800 iPad, for just $200. Freeman and her family did not want to miss out on an offer they thought seemed great, so they gave him cash for the tablet, and the man quickly drove away. When the package was finally opened, the Freeman family discovered the elaborately wrapped “iPad” was actually just a mirror about the size of a tablet.

  Daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca e destul de usor de realizat ca acolo nu se afla o tableta, insa in acel moment femeia a cazut in plasa intinsa de barbat. Cu doar 200$ femeia isi inchipuia ca poate cumpara o tableta iPad care costa 800$, insa in realitate a platit multi bani pe aproape nimic. Lucruri de genul acesta se pot intampla oriunde, chiar si in Romania, asa ca aveti foarte mare grija ce cumparati si de la cine cumparati.

12 COMENTARII

  1. O data in viata am luat si eu teapa asta : am cumparat de la un cârnat , Satana arza-l , in Constanta un bax de “Head&Shoulders” sigilat etc , care era defapt apa , nici macar din mare , ci de la robinet …..

  2. Nu am patit niciodata asa ceva, nici nu vreau insa am vazut cum un pustan a fost pacalit.
    “Ieseam de la metrou (stefan cel mare) si 2 colorati l-au intrebat daca vrea un 4s la 8 mil pe vremea cand era 17 mil cu gevey. Baiatul avea doar 3 mil la el, colorati au spus ca il insotesc pana la bloc sa le dea si restul. Intre timp tot ii dadeau telefonul tot il luau. Cand sa urce in autobuz iar au luat tel si i-au dat o carcasa cu o bucata de gresie in interior. Saracul baiat si-a dat seama dupa ce usile s-au inchis. A coborat la prima dar colorati pp ca erau deja in pat…
    Nu am vrut sa va plictisesc ci doar sa va “avertizez” ca atunci cand va luati un telefon sa aveti grija.

  3. Si eu am patit-o cu iphone 4 , am primit in schimb o bucata de gresie intr-o husa! Foarte dibaci a fost individu. Aveti grija, cum spune si zaone , daca ii ceva prea bun ca sa fie adevarat cel mai probabil nu este! Io mi-am invatat lectia

  4. Aveti grija tot mai multi tepari apar cum a zis si A.Craciun ca a patit. Si pe mine m-au acostat o gramada de ciori daca nu vreau iphone 4

  5. @Sorin,am dat click pe ce ai zis tu si ….Sorry, the page you requested either doesn’t exist or isn’t available right now!
    Na bine,de pe 4s,poate pe comp merge,da mi-e lene sa-l mai pornesc :-))