Prima Pagina Apple Iata cateva produse Apple care nu au avut succesul iPhone-ului sau a...

Iata cateva produse Apple care nu au avut succesul iPhone-ului sau a tabletei iPad

  De-a lungul timpului Apple a lansat multe produse pe piata si din pacate nu toate dintre ele au avut succesul pe care iDevice-urile l-au inregistrat in ultimii ani, insa asta nu a oprit Apple din procesul de inovare. Pentru a ne arata tuturor ca Apple nu a fost intotdeauna o companie de succes, cei de la Wired au facut un articol in care listeaza cateva dintre produsele companiei care au fost lansate pe piata, insa nu au fost primit cu atat de mult entuziasm de catre clienti.

  Printre produsele fizice de mai jos, veti regasi unul care nu a fost facut de catre Apple, el se numeste Motorola Rokr si a fost primul telefon care a oferit suport pentru iTunes, insa din pacate el a fost un esec. In afara serviciilor Ping, a standardului FaceTime care ar fi trebuit sa ajunga in orice smartphone, a aplicatiilor Card si Texas Hodem, Apple a dezvoltat si alte cateva produse care la o prima vedere par interesante, insa in realitate nu au fost.

 • Andrey

  Am avut si eu un Motorola d-ala ! Se auzea super si avea luminite langa difuzoare 🙂

 • Xxk

  Motorola ala a fost printre cele mai interesante telefoane pe care le-am avut. Plus ca avea avea difuzoare stereo si un fel de bass.

 • Laurentiu

  Telefonul rokr era fix si identic cu Motorola E398. In 2005 am avut 2 Motorola e398 pe care am facut updatele de firmware ( nesuportat de producator dar perfect compatibil ) la moto rokr. Frumoase aventuri cu gasirea celui mai potrivit firmware pentru ca unele consumau bateria in mai putin de 5 ore 🙂 . Inca mai am un e398 nefolosit pe undeva..
  De urmarit (youtube) si prezentarea lui Steve Jobs a telefonului, cu glitchurile respective si, mai ales, lipsa de entuziasm a acestuia- se vedea ca nu are incredere in succesul Moto rokr.
  Telefonul este totusi minunat !

 • Laurentiu

  Revin, Moto rokr e1 avea suplimentar un buton specializat pentru iTunes

 • JohnnyD

  Casca aia Bluetooth e frumoasa am vrut sa-mi iau si eu una dar nu stătea in ureche cum trebuia

 • Mihai

  eu am o casca de acest fel si sunt f multumit de ea.

  in plus, estetic vorbind, arata cel mai bine in categoria ei.

 • Darie

  Ciorapeii Apple sunt cei mai tari 😀 rezista incredibil de bine … am avut unul 3 ani si arata ca nou dupa ce-l spalam

 • Victor Bulgar

  Motorola din imagine este un produs Apple?

 • Este produs in colaborare cu Apple.

 • Victor Bulgar

  Hm… Chiar nu stiam. Modelula fost destul de reusit pentru vremea sa.