Prima Pagina accesorii Touch Cover-ul tabletelor Microsoft Surface nu este chiar atat de rezistent

Touch Cover-ul tabletelor Microsoft Surface nu este chiar atat de rezistent

  Accesoriul Touch Cover pentru tabletele Microsoft Surface a fost prezentat drept un lucru revolutionar care usureaza munca utilizatorilor, insa din pacate el nu este chiar atat de fiabil. Desi vorbim despre un accesoriu care costa peste 100$, cei de la Microsoft nu au reusit sa dezvolte un proces de productie chiar atat de grozav, Touch Cover-ului deschizandu-i-se cusaturile. Magazinele Microsoft au schimbat pana acum destule Cover-uri, utilizatorii reclama problema pe forumurile Microsoft si pentru un accesoriu de 100$, e destul de neplacut sa fii intampinat de asa ceva.

  Desigur ca nu exista produse perfecte, insa poate asa realizeaza unii ca nu doar Apple are probleme in a fabrica lucruri.

 • Hybrid

  La smart cover-ul meu au aparut niste zgarieturi negre pe partea exterioara , stie cineva de ce ?

 • Vlad P

  Ti se pare mult 100 de usd pt ce tehnoligie au bagat in el…?Smart cover-ul de piele e 70 de usd si are cativa magneti….Stii ce a scris Apple pe cutia lui? Prafrazand suna cam asa: ” pielea este vopsita folosind o baza de anilina si se poate decolora in conditiile unei utilizari normale’….Tare nu? Asta nu insemana ca trebuie sa se desfaca la cusaturi asta facuta de Microsoft….

 • EU am Smart Cover de 1 an si jumatate, folosit intens, nu s-a decolodat deloc. Da, mi se pare mai putin grav sa se decoloreze ceva decat sa se desfaca si eventual sa cada tastele din el.

 • Alain

  Eu am smart cover pe ipad 2 de apropae un si de cateva luni tesaturile alea s-au deschis wi pot vedea materialul de culoare verde care se afla in smartcover.
  Tot despre smartcover e vorba dar magnetul ala mia luat vopseaua de la ipad, are ceva cu garantia asta sau nu?

 • adzzz

  subscriu la tot ce a zis vlad… 🙂