Touch Cover-ul tabletelor Microsoft Surface nu este chiar atat de rezistent

  Accesoriul Touch Cover pentru tabletele Microsoft Surface a fost prezentat drept un lucru revolutionar care usureaza munca utilizatorilor, insa din pacate el nu este chiar atat de fiabil. Desi vorbim despre un accesoriu care costa peste 100$, cei de la Microsoft nu au reusit sa dezvolte un proces de productie chiar atat de grozav, Touch Cover-ului deschizandu-i-se cusaturile. Magazinele Microsoft au schimbat pana acum destule Cover-uri, utilizatorii reclama problema pe forumurile Microsoft si pentru un accesoriu de 100$, e destul de neplacut sa fii intampinat de asa ceva.

  Desigur ca nu exista produse perfecte, insa poate asa realizeaza unii ca nu doar Apple are probleme in a fabrica lucruri.

5 COMENTARII

  1. Ti se pare mult 100 de usd pt ce tehnoligie au bagat in el…?Smart cover-ul de piele e 70 de usd si are cativa magneti….Stii ce a scris Apple pe cutia lui? Prafrazand suna cam asa: ” pielea este vopsita folosind o baza de anilina si se poate decolora in conditiile unei utilizari normale’….Tare nu? Asta nu insemana ca trebuie sa se desfaca la cusaturi asta facuta de Microsoft….

  2. EU am Smart Cover de 1 an si jumatate, folosit intens, nu s-a decolodat deloc. Da, mi se pare mai putin grav sa se decoloreze ceva decat sa se desfaca si eventual sa cada tastele din el.

  3. Eu am smart cover pe ipad 2 de apropae un si de cateva luni tesaturile alea s-au deschis wi pot vedea materialul de culoare verde care se afla in smartcover.
    Tot despre smartcover e vorba dar magnetul ala mia luat vopseaua de la ipad, are ceva cu garantia asta sau nu?