Prima Pagina Apple Apple va deschide magazine noi in Turcia si Brazilia

Apple va deschide magazine noi in Turcia si Brazilia

  In cursul anul 2012, Apple a deschis cateva zeci de magazine in lumea intreaga, a evitat cu succes Romania si o face in continuare. Intr-o oferta de munca publicata pe website-ul companiei, cei interesati sunt anuntati ca Apple doreste sa angajeze manageri pentru magazine care urmeaza sa fie deschise in Turcia si Brazilia. Pentru noi este mai interesanta deschiderea magazinului din Turcia, deoarece vorbim despre o tara europeana in care probabil putini s-ar fi asteptat sa vada un Apple Store, insa iata ca in cateva luni el va fi disponibil.

  In anul fiscal 2013, care incepe pentru Apple pe 1 octombrie 2012 si se incheie pe 1 octombrie 2013, Apple va deschide intre 30 si 35 de magazine, dar nu se stie daca vreunul dintre ele va fi localizat in tara noastra.

 • lucianian

  Cu siguranta, nu va fi niciunul in Romanica

 • Anonymous

  va deschide apple store in romanika cand vor venii extraterestrii sa cumpere iphone 20 de la apple.cum ar putea sa vina apple la noi cu un magazin cand noi nu se stie cat o sa mai existam ca natie.asa ca bye bye si so good bye.apple store never ever in romania

 • Vlad P

  Turcia e in Europa cum sunt eu Mos Craciun…..99% din ea e in Asia, o mica regiune din Istambul “e” in Europa…Faptul ca vor ei sa adere la Uniune nu inseamna ca asta se va si intanpla vreodata….

 • ikx

  Nu exista Apple Store nici in Bruxelles, Viena, Budapesta, Praga, Varsovia, Copenhaga, Oslo, Helsinki, Moscova si lista poate continua. Eu nu cred ca ar pune Bucurestiul inainte acestor orase.