Apple deschide un nou magazin in Palo Alto, unii se plang din cauza zgomotului prea mare

  Apple a deschis recent un nou magazin in Palo Alto si pentru ca design-ul sau grozav nu putea fi criticat, unii au inceput sa se planga din cauza zgomotului din interior. Cateva persoane au afirmat ca in interiorul magazinului exista mai mult zgomot decat pe cel mai aglomerat bulevard din Palo Alto, si desigur ca de aici au aparut diverse controverse. Pentru a masura zgomotul din interior, unii au utilizat o aplicatie pentru iPhone si au descoperit ca  urechile trebuie sa suporte zgomote ce depasesc 75 dB in interior, o valoare prea mare in opinia catorva.

  Desi exista carcotasi plictisiti, realitatea este ca un bulevard zgomotos al unui oras mare poate genera sunete ce ating 85 dB, o conversatie dintre doua sai mai multe persoane poate atinge pana la 65 dB, deci zgomotele inregistrate in magazinul Apple nu sunt extreme. Ca s afiu sincer sunt constant uimit de prostiipe le care pot unii sa le invoce pentru a critica orice face Apple in ultima vreme, iar “plangerile” legate de zgomotul din magazin intra in categoria prostiilor care zboara prin mintile unor americani.

6 COMENTARII

  1. Petrec mult timp in state si va spun sincer ca mai carcotasi si mai prosti decat majoritatea americanilor indoctrinati spre a se plange despre tot in speranta de a putea da pe cIneva in judecata nu am mai vazut nicaieri in lume. God Bless American People !!!

  2. Dupa ce ca Apple le deschide Apple Store se mai plang si de zgomot.Daca in Bucuresti ar fi Apple Store si 100 de db poate sa aiba magazinu tot nu ma plang 🙂

  3. Da mai Andrei – ce binecuvantare sa deschida un Apple Store. Tu cred ca o sa te culci la usa cand o sa se deschida unul si la noi.