Prima Pagina autonomie Motorola ataca iPhone-ul, compara iPhone 4S cu Droid Razr Maxx HD, uita...

Motorola ataca iPhone-ul, compara iPhone 4S cu Droid Razr Maxx HD, uita de iPhone 5

  Intr-o noua tentativa de a umili iPhone-ul, cei de la Motorola au publicat imaginea de mai sus in care un Droid Razr Maxx HD incarca un terminal iPhone 4S descarcat. Terminalul celor de la Motorola are intr-adevar o autonomie net superioara iPhone-ului, insa cred ca iPhone 5 ar fi trebuit utilizat in aceasta comparatie, avand in vedere ca acesta este high-end-ul companiei Apple. iPhone 4S a trecut pe loc secundar, putini mai sunt interesati de el, asa ca ma intreb cine gandeste reclamele astea la Motorola.

 • Marius

  Gata, clar toata lumea va cumpara acest telefon acum :)). Reclamele de genul asteia cred ca sunt mai mult menite sa distreze market-ul care are deja un android device decat sa converteasca un iOS user.

  Cum ar fi sa faca Apple reclame de genul acestora in care arata cum poti customiza fereastra de “force close” a unei aplicatii de pe android in diferite culori (verde, gri, albastru etc). Fiind open source poti sa faci orice nu?:P

  Mi se par penibile si invechite reclamele acestea care ataca produsul rival. Parca traiesc o alta batalie “epica” din anii 90 dintre SEGA si Nintendo in care SEGA ataca in disperare produse de la Nintendo. Sega este acum in faliment si mai produce 1 joc pe an in timp ce Nintendo este..well vedeti si voi unde este. Again, asta era acum 20 de ani…..

 • Andrei78

  Motorola nu e firma aia care trimestru dupa trimestru e pe minus ? Ba da .

 • Hybrid

  Mi se falfaie mie de baterie cand tin un plastic de 2 lei in mana

 • Alex

  Bine zis Hybrid!

 • iChaz

  Parca modelul asta de la Mototola e acela cu baterie de 3000+ mAh? Daca da, n-are decat sa se lege de 4S, ca iPhone 5 se tine imediat dupa el. Cel putin parca asa ziceau cei de la Engadget, cand au facut teste.

  “In a day of heavy usage with LTE, GPS and WiFi all enabled, we managed 14 hours and 18 minutes before the phone succumbed to the elements.

  On our standard battery rundown test, in which we loop a video with LTE and WiFi enabled and social accounts pinging at regular intervals, the iPhone 5 managed a hugely impressive 11 hours and 15 minutes. That’s just 10 minutes shy of the Motorola Droid RAZR Maxx.”

 • sdsds

  pai si care era diferenta dc era un iphone 5,din contra ar fi fost mai umilitor,nu tot la fel de repede se descarca bateria la Iphone 5 ca si la I4s,foarte bine ca au folosit 4S-ul