Prima Pagina Apple Steve Ballmer sustine ca vanzarile Microsoft Surface sunt modeste

Steve Ballmer sustine ca vanzarile Microsoft Surface sunt modeste

  Tableta Microsoft Surface a fost lansata de catre Microsoft acum cateva saptamani de zile, ea a fost laudata pentru calitatea materialelor si criticata pentru software-ul slab, iar vanzarile initiale sunt modeste. Acest cuvant a fost utilizat de catre Steve Ballmer intr-un interviu dat celebrului ziar LeParisien si el confirma o afirmatie mai veche a CEO-ului Microsoft conform careia deocamdata nu este nimic interesant de spus in legatura cu cifrele de vanzari ale Microsoft Surface.

  Apple a vandut 3 milioane de tablete iPad Mini si iPad 4 in doar 3 zile, deocamdata niciun alt producator de tablete nu se poate lauda cu asemenea cifre pentru macar o luna de zile, iar Microsoft Surface a fost primita fara prea mult entuziasm. O versiune cu Windows 8 intreg si procesoare Intel urmeaza sa fie lansata, insa modelele gandite de Microsoft vor fi mai scumpe decat actualele disponibile pe piata si e putin probabil ca vanzarile sa fie mari.

 • Kipo

  Nu e bine sa te bucuri de necazul altuia.

  Sa nu uitam ca Apple a fost la 80 de zile distanta de faliment… (din cartea despre viata lui S. Jobs)

 • Cine se bucura si cine e in necaz?

 • No shit Stevie , la pretul la care l-ai lansat cam ce ai fi vrut ?

 • Macar nubse lauda cu shipmenturi in magazine..

 • Andrei78

  Microsoft sa faca ce are in nume : Soft .

 • filter

  De ani de zile ma intreb cum naiba de rezista Balmer asta in fruntea Microsoft, cand omul e idiot cu acte in regula. Nimic din ce a prezentat el ca revolutionar nu a avut succes iar sa iesi sa spui ca vanzarile sunt modeste si sa nu faci nimic in privinta asta e de neinteles, mai ales pentru o companie de puterea Microsoft. Tot ce merge de la Microsoft e defapt inertia gigantului cu monopol pe iata pana mai de curand.

 • Victor Bulgar

  Cred ca problema cea mai mare a vanzarilor slabe vine de la supra-optimizarea Windows-ului sa mearga bine, insa interfata a devenit prea simpla. Pe PC nu-mi voi pune deocamdata Windows 8 final pentru ca nu are Aero, iar Release Preview se poate de prelungit la fiecare 180 zile prin resetarea contorului. Astept, totusi, cu nerabdare, versiunea Pro.

 • Simona

  MacroHard a trecut la harware cu un Surface inovator, dar care nu va fi promovat de nimeni.
  Pacat: too expensive & too late!
  Piata a dus preturile in jos, iar ei au gresit producand un hardware prea sus. Cheia e sa simplifici, nu sa complici.