Steve Ballmer sustine ca vanzarile Microsoft Surface sunt modeste

  Tableta Microsoft Surface a fost lansata de catre Microsoft acum cateva saptamani de zile, ea a fost laudata pentru calitatea materialelor si criticata pentru software-ul slab, iar vanzarile initiale sunt modeste. Acest cuvant a fost utilizat de catre Steve Ballmer intr-un interviu dat celebrului ziar LeParisien si el confirma o afirmatie mai veche a CEO-ului Microsoft conform careia deocamdata nu este nimic interesant de spus in legatura cu cifrele de vanzari ale Microsoft Surface.

  Apple a vandut 3 milioane de tablete iPad Mini si iPad 4 in doar 3 zile, deocamdata niciun alt producator de tablete nu se poate lauda cu asemenea cifre pentru macar o luna de zile, iar Microsoft Surface a fost primita fara prea mult entuziasm. O versiune cu Windows 8 intreg si procesoare Intel urmeaza sa fie lansata, insa modelele gandite de Microsoft vor fi mai scumpe decat actualele disponibile pe piata si e putin probabil ca vanzarile sa fie mari.

8 COMENTARII

  1. Nu e bine sa te bucuri de necazul altuia.

    Sa nu uitam ca Apple a fost la 80 de zile distanta de faliment… (din cartea despre viata lui S. Jobs)

  2. De ani de zile ma intreb cum naiba de rezista Balmer asta in fruntea Microsoft, cand omul e idiot cu acte in regula. Nimic din ce a prezentat el ca revolutionar nu a avut succes iar sa iesi sa spui ca vanzarile sunt modeste si sa nu faci nimic in privinta asta e de neinteles, mai ales pentru o companie de puterea Microsoft. Tot ce merge de la Microsoft e defapt inertia gigantului cu monopol pe iata pana mai de curand.

  3. Cred ca problema cea mai mare a vanzarilor slabe vine de la supra-optimizarea Windows-ului sa mearga bine, insa interfata a devenit prea simpla. Pe PC nu-mi voi pune deocamdata Windows 8 final pentru ca nu are Aero, iar Release Preview se poate de prelungit la fiecare 180 zile prin resetarea contorului. Astept, totusi, cu nerabdare, versiunea Pro.

  4. MacroHard a trecut la harware cu un Surface inovator, dar care nu va fi promovat de nimeni.
    Pacat: too expensive & too late!
    Piata a dus preturile in jos, iar ei au gresit producand un hardware prea sus. Cheia e sa simplifici, nu sa complici.