Prima Pagina aplicatii NonStop-Romania te ajuta sa afli oricand un numar de telefon de care...

NonStop-Romania te ajuta sa afli oricand un numar de telefon de care ai nevoie

  NonStop-Romania  este o aplicatie publicata recent in App Store, si conform dezvoltatorului sau, ea te ajuta sa afli oricand un numar de telefon de care ai nevoie. Serviciile de acest gen sunt foarte utile, insa in descrierea aplicatiei se specifica faptul ca numarul la care sunati are o suprataxa aplicata, din pacate nu se mentioneaza cat veti plati pentru fiecare minut de convorbire, asa ca aveti foarte mare grija cand utilizati aplicatia.

Non Stop Romania este un serviciu integrat(site,aplicatie pe telefon/tableta,numar cu suprataxa) care te ajuta la nevoie. Atunci cand ai o urgenta, cauti un instalator, un atm, un medic veterianr sau pur si simplu esti intr-un oras necunoscut si ai nevoie de un loc unde sa te relaxezi, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi numarul 0906760761.

Pretul initial:
Numele:
NonStop-Romania

Gratuit

s

Developer: Cornea George
Universala
Categoria: Business


Descriere: Non Stop Romania este un serviciu integrat(site,aplicatie pe telefon/tableta,numar cu suprataxa) care te ajuta la nevoie. Atunci cand ai o urgenta, cauti un instalator, un atm, un medic veterianr sau pur s…


Dimensiunea aplicatiei este: 5.0 Mb


 • F1rE

  Util,10x!!!

 • Iuliann

  5 orase si nu gaseste nimic. Poate o sa fie utila peste vreo 44 de ani.

 • Voicu

  Degeaba complet deocamdata

 • Marius Podiuc

  Deobice numerele care incep cu 09…. sunt foarte scumpe. Si aici in Londra daca apelezi numere de acest tip te costa pe putin 1 lira pe minut! Deci aveti grija!

 • chinezu

  O porcarie. In primul rand nu gasesti nimic si in al doilea rand care e vrajeala cu numarul de telefon care incepe cu 09…? O smecherie romaneasca sa ia banii la fraieri.