Unele terminale iPhone 5 au probleme cu ecranul, afiseaza lumina verde la margini (Video)

[youtube]http://youtu.be/yFEcIxJBkUE[/youtube]

  Daca va gandeati ca problemele terminalului iPhone 5 s-au terminat si cele privind butonul Lock incheie vestile rele legate de terminale, atunci va anunt ca v-ati inselat. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca in marginea stanga jos a ecranului este afisata pentru o secunda o lumina verde care dispare imediat, insa care nu trebuia sa fie prezenta acolo. Aparitia este ciudata, in mod normal ecranul nu ar trebui sa afiseze asa ceva acolo, si desigur ca nimeni nu stie ce anume cauzeaza problema.

  Desi lumina dispare imediat dupa ce apare si multi spun ca problema nu este deranjanta, Apple schimba terminalele care sunt aduse in garantie cu aceasta “problema”. Apple nu a oferit detalii in legatura cu posibilele cauze ale acestui mod de functionare a ecranului, probabil ecranele nu au fost atent verificate, insa partea buna este ca dispozitivele sunt schimbate fara discutii.

47 COMENTARII

  1. Samsunguu e de vina frateee ! …. Pentru ca exista :))) bai oricum am avut ocazia sa butonez de mai multe ori samsung s2 si s3 si inafara de specificatiile cu giga de ram procesor paispe core ( de care are mareee nevoie andriodul pentru a functiona in limite decente) telefoanele astea sunt telefoane mediocre … Sunt un fel de cioara vopsita care are parte de publicitate agresiva fapt care ajuta enorm vanzarile . Deci prietenul asta al meu care are s3 are incarcatorul pe post de breloc ma ce drq :))) cand nu mai e nimic de zis ramane doar ” hai ma ca al meu e mai customizabil , iti pui ce ringtone vrei ( ca si cum la iphone nu ..) si daca vreau sa ti trimit o melodie ? a? a? a? ” pai daca vreau melodie cand ajung acasa ( sa presupunem ca sunt mai econom :)). ) ma reped si bag melodia in playlist si imi fac si un ringtone punct ca si cum ai zice : pai ce ti ai luat ma bmw ? Daca ti se strica in drum cum il repari? Io mi am luat dacie frate. De recunoscut trebuie sa recunoasca toata lumea ca iphone 5 … Se putea si mai bine … “Ieste?”

  2. Eu am aceasta problema…telefonul a fost cumparat de la Orange…daca telefonul sta in in stand by mai mult timp (20-30 minute) si il deschid patesc acest lucru cu lumina verde…daca ii inchid ecranu si imediat dupa il pornesc nu apare lumina verde…nu sti cam cat dureaza sa il schimbe?

  3. Bwai stai ca mie nunmai imi pica fisa ati batut cu pumni in piept ca ipad (new) e cel mai bun
    Mi lam cuparat apoi ati facut antireama cu defecte si glume pe seama lui ati spus d iphone 5 miam luat iphone 5 si acum dinnou va hotarati????? Adika sunteti idevice nu iantidivices precum Am mai auzit chesti de genu: poi ce telefon ai ? Eu: iphone :> el: ce iphone?? Eu : 5 el: pe langa samsung s 3 e praf eu: sorry tu ce telefon ai? El: galaxy young 🙁 eu: poi eu am iphone dar scoate si tuu s3 din buzunar sa le putem compara daca il tot lauzi adika aicia eu mam blockat nu mai imi pica fisa frateee eu miam ars cpu tocand chestia asta pe pa ga antireame eu sunt foarte multumit am un iphone 5 white and silver 32gb loat la liber cotu meu ar fi rupt daca as pune acolo ce zic altii….

  4. Si eu mai fac probabil greseli de redactare cand scriu un comment dar fata de ce vad mai sus… Zici ca in loc sa scrie cu degetele trag flegme in tastatura virtuala..offf

  5. ” Nu se poate! mi-am luat un iphone si l-am scapat din masina, s-a spart ecranu si nu mai merge cand dau cu degetu’ pe ecran. Iphone is cele mai proaste, mai bun ii Samsung s3 ,mai bine postez un video sa vada toti! ” — De cand s-a lansat iPhone 5 numa retardisme de-astea apar pe tot netu, oamenii pot fi chiar atat de prosti?

  6. Subscriu si eu la problema cu coltul verde. Telefonul este luat de la orange. Acel verzuliu apare doar daca telefonul sta mult in standby. Nu stiu daca merita schimbat telefonul pentru aceasta problema, poate doar daca se agraveaza. Sunt curios daca cineva a fost cu el la orange si ce solutie a oferit orange

  7. @Thomas spui ca isi tine incarcatorul dupa el? Surprinzator deoarece am un iphone 4s si un s3, cumparate in aceeasi zi de la orange, soft oficial pe amandoua, pe iphone nu am jailbreak si nici s3 nu are root sau alte porcarii, updatate la zi. Le scot de la incarcat la 8 dimineata pe amandoua sa spunem, la ora 21 iphone-ul e mort iar s3 ma tine pana a 2-a zi pana la orele 23-24… (wi-fi deschis in permanenta, 3g la fel)

  8. @d3yr0 pai bun .. Si daca iti luai s3 sau s2 sau happynight sau bubble sau young forever nu l mai scapai sau ce? Suntem o groaza care am “butonat” iphone-uri cu ecrane sparte si mergeau perfect . Ma gandesc ca poate totusi tu ai avut ghinionul sa mai afecteze si o alta piesa cazatura . Nu poti sa sustii ca un telefon pe care il ai si l ai scapat e mai prost decat un telefon care nu l ai si evident nu l ai scapat

  9. Nu dureaza mult lumina verde, fix pix, daca as inlocui iphone-ul meu (e 4 ma) 🙂 mi-as lua 5 cu toate ca vezi pe tot netu numai reclama proasta despre el, am zis ca mai astept si il iau urmatorul model, 5s? Suna bine? 🙂

  10. @Wlgfe eu ziceam ca are incarcatorul dupa el si el cu limba lui si dictia pe care o are a zis clar , frumos si raspicat ca pe o poezie la gradinita ” frate mai mult de 5 ore nu ma tine ” . Acum daca la tine nu se pune problema nici macar pe aproape sa fie asa inseamna ca are el un defect din fabrica ( iata ca este adevarat , se mai intampla) si sa i zic omului : ba baiatule ai un defect la baterie !

  11. Incep sa imi dau seama de ce costa atat Iphone-urile. Ca la fiecare terminal vandut, mai schimba in garantie inca unul. Pentru o luminita in stanga jos a ecranului… Aia cu butonul lock e grava rau, dar pixelul asta verde e un fleac.

  12. Eu sunt de parere ca iOS rulz si iphone 5 nu prea rulz , mai mult hopes asa .. Sa facem o ciorba romano-americana asa in “esprimare” … Iphone 5 din sticla … a? a? a? Cine e cu mine striga oOoOoo …

  13. @wlfge … aaaa? Unde era cearta pe soft? Am presupus ca ai facut update la ultimul soft … Nu stiu de ce ai presupus tu ca eu nu fac …

  14. @wlgfe originala aia cu mititel :))) deja ma simt mai mic ca tine … Recunosc recunosc .. Mi a venit mie asa sa zic de incarcator doar pentru ca imi placea cum suna … Incarcator breloc , tare … Asta e .. M ai prins sau tie chiar nu iti vine sa crezi sau nu poti sa accepti ca pe om atat il tine bateria ?

  15. @Mitel scuze citisem gresit, mi se pare tare ciudat deoarece pe mine ma tine 2 zile dar poate el se mai si joaca si cine stie ce.. eu doar vorbit+sms+whatsapp+FB/TW+Y!M…

  16. La fel, problema cu pixeli verzi in partea de jos a ecranului. Si nu numai dupa ce sta in stand by, ci si daca telefonul e locked, daca te joci cu degetul rapid pe ecran si il deblochezi imediat, apare verde jos.
    Telefonul a fost cumparat de la Orange acum 2 saptamani. Ultimul val de precomenzi din magazinul online. Un sfat @Zaone, sa il schimb acum pe garantie sau sa mai astept “trenul” urmator, poate vor fi mai bune telefoanele?

  17. Confirm aceeasi problema, am schimbat aparatul prin curier, adica mi-a adus altul nou.
    Sincer sa fiu si la asta nou parca tot mai apare ceva jos la ecran. Nu stiu ce sa fac

  18. baa deci m-a jur ca n-am inteles nimic din ce scrieti aici !! :))))))))))))
    zici ca esti la piata =))))))) nuuu mai poot hhaahhha
    nu va place subiectul deloc numai pe langa sa vorbiti !
    on: o sa se rezolve toate greselile din iphone 5 dar sincer mi se par cam multe deja..iphone 4 nu are nici macar 20% din problemele iphone 5 :-s

  19. Asa? Of acum trebuie sa-mi iau si 5S 🙂 Acum serios,orice produs in primele loturi apare cu diverse probleme. Nu stiu dece trebuie sa ne facem atâtea griji,Apple schimba produsul cu unul nou,mai face cineva acest lucru?

  20. @28.Clever: Sincer, mie-mi sunt folositoare toate commenturile despre iPhone 5. Eram foarte hotărât sa mi-l cumpăr in primul val, dar am așteptat sa vad impresiile celor care l-au luat deja.
    In momentul de fata, astept o varianta imbunatatina la iPhone 5…. Astept un 5S, sau cum se va numi. Ca sa nu mai zic de iOS 6… Mă impac foarte bine cu 5.1.1, pe care-l am pe toate ideviceurile.
    In concluzie, cred ca Zaone face o treaba foarte buna expunand aici toate problemele care apar la iPhone 5…(care, pana la urma este un produs nou si era de așteptat sa aibă unele probleme).

  21. Al meu face asa. La inceput am crezut ca mi se pare, dar apoi am vazut ca dupa ce nu-l folosesc o perioada si apoi il deschid se vede acea lumina verde in partea de jos, care dispare destul de repede, fix ca in video-ul de mai sus. 🙁

  22. @Thomas
    Ai tastatură braille?
    @Mitel
    Da, şi al meu tot White & Silver este, precum celălalt este Black & Slate.
    White şi Black sunt culorile vechilor modele, 5 e diferit!
    Mă frapează faptul că te-ai luat tocmai de SINGURUL lucru pe care l-a zis bine! :)))

  23. Problema asta este doar la cel negru? Din cate observ cele negre au numai probleme incepand cu zgarieturile care apar foarte usor

  24. il am din 14 dec si apare si la mine dar doar in partea dreapta jos…il schimba la garantie mentionez ca il am de la vodafone si este white 16 gb.

  25. Nu, nu stiu cat dureaza si nu-mi vine sa stau cateva saptamani fara tel. Intre timp si marginile laterale, staga si dreapta, au inceput sa lumineze verzui pt o jumatate de sec. Tre’ sa sun sa vad ce presupune toata faza asta cu garantia.

  26. Eu îl am din Ianuarie si acum de vro 3sapt îl găsesc închis fără baterie adik in 3-4 ore fără sa umbluvpe el încărcat max sedescarca de tot mai are cineva prob asta???