Cydia Search te ajuta sa cauti mai rapid tweak-urile si aplicatiile din Cydia

  Cydia este aplicatia prin intermediul careia putem sa instalam tweak-urile si aplicatiile care potenteaza functionalitatea si aspectul iDevice-urilor noastre, insa ea este departe de a fi perfecta. De fiecare data cand accesati Cydia si iesiti din ea, trebuie sa asteptati ca aplicatia sa isi reincarce toate elementele, trebuie uneori sa asteptati ca ea sa reincarce informatiile din repo-uri si foarte multa lume nu este dispusa sa astepte de fiecare data pentru acest proces.

Search Cydia Packages Quickly & Easily using Activator. This can be helpful if you want to find information of any specific package and not want to Reload Data in Cydia.

  In aceasta idee a fost dezvoltat tweak-ul Cydia Search care ne permite sa efectuam cautari in Cydia folosind un simplu gest. Facand gestul in iOS ne este afisata o fereastra in care introducem numele pachetului pe care dorim sa il cautam in Cydia, iar dupa simpla apasare a unui buton, cautarea este automat efectuata. In meniul de setari al Activator puteti alege gestul care trebuie intreprins pentru a activa fereastra de cautare, deci puteti personaliza totul dupa bunul plac. Cydia Search este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.