Apple vinde un produs cu Android OS in propriul magazin (Video)

[youtube]http://youtu.be/2-9UAJ4v_8M[/youtube]

  Steve Jobs ura Android-ul, Tim Cook a continuat procesele deschise de catre companie si a pornit altele, insa in magazinul online al Apple se vinde un produs ce ruleaza Android OS. Oakley Airwave Goggles este numele produsului si vorbim despre o pereche de ochelari pentru ski care afiseaza pe lentine un HUD in care sunt disponibile informatii despre locatie, altitudine, viteza, kilometrii parcursi, plus multe alte lucruri interesante si importante.

Recon’s HUD is powered by their proprietary Android OS micro-computer, allowing app developers to leverage Recon Instruments Software Development Kit (SDK) to design the first apps for HUD technology. Through apps, the Recon HUD is fully customizable by the user. For example, they may want real-time weather updates, or perhaps they wish to monitor their heart rate. All this and much more is possible.

  Pentru a avea un HUD interesant, ochelarii functioneaza cu ajutorul unui micro-calculator ce ruleaza o versiune modificata a Android OS, insa Apple nu mentioneaza acest lucru in magazinul sau. Apple vinde ochelarii cu 600$, dar nu spune absolut nimic despre Android in descrierea produsului, desi acesta ruleaza o versiune modificata a sistemului de operare al Google. Avand in vedere toate acestea, e clar ca pentru Apple conteaza banii in primul rand.

7 COMENTARII

  1. Cu ocazia asta poate se mai destupa lumea la cap sa realizeze ca banutu e cel care face legea. Oriunde pe glob si in orice domeniu. Asa a fost si asa va continua sa fie.

  2. Cred ca exagerati ,denumirea produsului spune tot ,si fireste trebuia sa aiba un soft pt ceea ce face,dar pina la urma este doar un accesoriu ce poate fi conectat si la iphone4s,5